Darujte předplatné SuperApple Magazínu a zabalte pod stromek Dárkový poukaz

Máte ve svém okolí fanouška Apple produktů, kterého byste rádi obdarovali něčím hodnotným? Zakupte mu dárkové předplatné SuperApple Magazínu s dárkovým poukazem, který mu na Štědrý den předáte.

Připravili jsme pro vás speciální nabídku dárkových poukazů k několika různým formáme předplatného pro Českou republiku. Najdete je v našem e-shopu, kde je najdete v sekci Dárkové poukazy.

Zde si můžete vybrat z těchto variant:

  • Roční tištěné předplatné SuperApple Magazínu (přímý odkaz)
  • Pololetní tištěné předplatné SuperApple Magazínu (přímý odkaz)
  • Roční elektronické předplatné SuperApple Magazínu (přímý odkaz)

Konkrétní dodací podmínky a informace o aktivaci příslušného předplatného najdete přímo v e-shopu pod konkrétní variantou. Ve všech případech ale získáte také samotný Dárkový poukaz vytištěný na kvalitním křídovém papíře, kterým si ostudu rozhodně neuděláte.

Na našem e-shopu pak dále najdete ještě několik zajímavých tipů na vánoční dárky. Nechali jsme pro vás vyrobit kvalitní ručně šité (vyrobeno v ČR) polštáře s Apple tématikou (všechny motivy najdete zde), i trička a polokošile s logem našeho časopisu (všechny velikosti najdete zde).

Tip závěrem: Již jste pro někoho předplatné koupili a rádi byste k němu měli i certifikát? V takovém případě si jej můžete stáhnout z tohoto odkazu a vytisknout na své tiskárně.