Pět mobilních tipů na vánoční dárky (+ slevový kód)

Blíží se Vánoce a s nimi i každoroční starost o dárky, kterými potěšíte své nejbližší. Podívejte se na výběr zajímavých doplňků k jablečným produktům, které byste neměli minout.

Při nákupu těchto dárků v internetovém obchodě iPouzdro.cz dostanete možnost vrácení zboží až do konce ledna. Nemusíte tak mít obavu v případě, že by váš dárek nezaujal tak, jak jste si vysnili.

Navíc pokud od 10. 12. do 12. 12. použijete při objednávce slevový kód superveci6, získáte slevu 6 % na celý sortiment obchodu, kterou lze navíc vyzvednou přímo v pražské prodejně.

Kovový pásek pro Apple Watch

Kovové tělo hodinek Apple Watch si přímo říká o kovový pásek. A nejlépe k nim bude vypadat elegantní pásek v milánském stylu vytvořený důmyslným proplétáním nerezových drátků.

Výsledkem je pásek, který je příjemný jako kožený, nepotí se pod ním ruka a velmi dobře se nosí. A díky magnetickému zapínání se přizpůsobí každé ruce. Koupíte jej zde.

Obal od skutečného mistra

Karel Legerfeld je jedním z nejuznávanějších a nejvlivnějších světových módních návrhářů druhé poloviny dvacátého století. Jak by se vám líbilo mít svůj telefon obalen ochranným krytem, který navrhnul přímo on?

Vybírat můžete z celé řady nejrůznějších motivů a stylů, mezi kterými si vybere skutečně každý, ať již chce jednoduchý kryt pouze zadní stěny nebo kompletní obal s odklápěcí přední stranou kryjící displej telefonu. Vybírat z kompletní nabídky můžete zde.

Hudba i pro nové iPhony

Nové iPhony mají něco společného: schází jim klasický konektor pro připojení běžných sluchátek. Pokud tedy chcete další sluchátka, musíte vybírat mezi těmi vybavenými Lightning konektorem.

Ty mohou být buďto přímo od Applu, anebo od značky Hoco, jejíž produkty jsou neméně kvalitní, zato však jsou výrazně levnější. Například sluchátka Hoco L7 s Lightning konektorem koupíte za necelou pětistovku.

Zahoďte konečně ten kabel

Přiznáme se, že jsme u iPhonu X ani po roce od jeho pořízení nevytáhli dodávaný USB nabíjecí kabel z krabičky. Proč? Protože přeci podporuje bezdrátové dobíjení, které je neuvěřitelně praktické. Proto je podle nás bezdrátová nabíječka dokonalým praktickým dárkem pro každého majitele nových iPhonů podporujících právě tuto technologii.

K dispozici je jich obrovské množství: od kompaktních nabíječek na stůl až po pokročilé nabíječky do auta či takové, které dokáží bezdrátově nabíjet dva telefony současně.

Pro ty, co jedou na klasice

Je pravda, že nové Macy již přešly na USB-C konektory. Nicméně pro majitele strojů vybavených staršími konektory typu USB 2.0 by mohly být zajímavým dárkem také USB flashdisky. A samozřejmě bychom vám neukazovali žádné obyčejné, ale pěkně stylové kousky s akčními postavičkami.

Jejich výrobce si licencoval oblíbené hrdiny, jakými jsou Batman, Joker, Superman nebo princezna Elsa s Olafem z Ledového království. Schválně, kolik jich poznáte vy?