Happy Owl Wallet: pánská brašna, nebo obal na iPad?

Obalů na iPad 2 je na trhu k dispozici opravdu velké množství. Co si však vybrat, když potřebujete více brašnu než jen prostý obal?

K testu jsme dostali velmi zajímavý obal pro iPad 2 od společnosti Happy Owl. Jmenuje The Wallet a nejvíce ze všecho asi připomíná elegantní pánskou brašnu.

Vše je vyrobeno z kůže a sestává se ze dvou oddílů: prostoru pro iPad a prostoru pro další příslušenství. Zatímco tento prostor je je uzavíratelný prostřednictvím klasického zdrhovadla, prostor pro iPad se neuzavírá. Celé pouzdro se pak v zavřeném stavu fixuje pomocí koženého pásku a klasického kovového zapínání. Vzhledem k tomu, že se tento pásek nejdříve provléká příslušným otvorem, je vše v zavřené pozici fixováno opravdu pevně.

Zatímco protor pro umístění iPadu příliš ničím překvapí – obsahuje totiž jen kožené okraje držící iPad na místě s vybráními pro přední kameru a domovské tlačítko, prostor pro příslušenství je opravdu bohatý.

Najdete zde zapínatelnou kapsu ideální pro uložení bankovek i mincí, druhou uzapínatelnou kapsu například pro dokumenty nebo papírový zápisník, místo pro dvě pera, sloty pro platební karty i praktickou kapsičku ideální svými rozměry pro vložení iPhonu, iPodu touch nebo i iPodu classic. Navíc není problém z takto uloženého zařízení vyvést hřbetem brašny kabel sluchátek.

Brašna je dílensky velmi dobře zpracována, všechny švy jsou kvalitně provedeny a ani po delším používání se nikde nic netřepí. V praktickém používání by vám mohla vadit jen jedna věc: z vloženého iPadu jsou zcela nekryty jak jeho tlačítka, tak i konektory. Je to škoda – pokud by totiž byly ukryty uvnitř, nebyl by pro brašnu problém ani lehčí deštík. Takhle se musíte kapkám deště vyhýbat.

Pokud tedy často chodíte v obleku a záleží vám na tom, jaké doplňky volíte, určitě zařaďte The Wallet do svého výběru. Nahradí totiž v jednom zařízení jak obal na iPad, tak i pánskou brašnu. A vždy je lepší chodit s jedním doplňkem, než se dvěma.

Brašnu Happy Owl The Wallet poskytl k testu webový obchod iSeed.cz, který ji má v nabídce za konečnou cenu 1 990 korun a kde jí můžete také zakoupit.

Jeden myslel na “Happy Owl Wallet: pánská brašna, nebo obal na iPad?

  • avatar
    26. 01. 2012 (11:14)
    Trvalý odkaz

    S taskou mam pozitivni i negativni zkusenost ..

    Pozitivni
    – vypada pekne, je relativne kvalitne zpracovana, pohodlne se nosi v ruce, umoznuje rychle otevreni a nastartovani padu

    Negativni
    – do te kapsy na ruzne veci se moc nevejde, nepripada mi prakticke vyndavat penize, karty doklady z penezenky tam a zpatky podle toho jestli s sebou beru nebo neberu ipad v teto tasce … mnohem praktictejsi by bylo, kdyby ta kapsa byla trochu objemejsi a umoznile vlozeni napr. rozevrene penezenky dovnitr … 
    – kdyz je do kapsy da mobil, zapisnik, klice a pod, tak se pri praci na ipadu na lezato ipad jakoby houpe, coz neni uplne prijemne …

Komentáře nejsou povoleny.