iOS 13 umožní mazat aplikace přímo z okna aktualizací App Store, který má novou záložku Arcade

Nové operační systémy iOS 13 a iPadOS přináší další způsob, jak smazat aplikace ze zařízení. Tentokrát ani nemusíte opustit App Store, který doznal změny z důvodu Apple Arcade.

Je to snadné a efektivní. Když aktualizujete své nainstalované aplikace, tak v tomtéž okně stačí na danou aplikací přejet prstem zprava do leva a objeví se volba „Smazat“. Po klepnutí na tlačítko vám vyskočí ještě potvrzující dialogové okno.

Bez toho, aniž byste aplikaci hledali na ploše nebo pomocí Spotlightu tak ji můžete nově smazat přímo ze seznamu aktualizací. Nemusíte ani opouštět aplikaci App Store.

App Store se chystá na Apple Arcade

Ta nově doznala mírnou úpravu designu. Apple se připravuje na start své herní služby Apple Arcade. Hned za záložkou aplikace je tak nově přístup do Arcade. Služba však není zatím spuštěna.

Veškeré aktualizace tak najdete vpravo nahoře App Store pod ikonkou vašeho účtu. Zde jsou nově oznamovací odznáčky s počtem aktualizací. Po klepnutí na nabídku se otevře okno s nastavením účtu, zakoupenými aplikace, předplatným a vespod jsou všechny čekající aktualizace.

V Náhledu macOS 10.15 Catalina podepíšete dokumenty skrze své iOS zařízení

Zdroj: MacRumors