iCON 2014 se blíží, nahlédněte do jeho programu

iCON Prague, největší festival na využití technologií v životě a osobním rozvoji v Česku, přivede v březnu opět tisíce lidí do NTK. Vstup je zdarma.

Součástí programu je poradenství pro uživatele značky Apple, ale také inspirace k focení mobilem, tablety na cestách i pro práci a letos i fenomén řešení pro sebeměření – tak zvané Quantified Self.

Jdu na iCON 2014 22. a 23. 3.

“Technologie mají šetřit čas a peníze. Občas stačí potkat jen toho správného člověka, který ukáže, jak na to. iPhone nebo tablet v kapse pak může doslova změnit život,” říká Petr Mára, jeden ze zakladatelů festivalu.

Součástí festivalu je i speciální iCONference, jejíž hlavním tématem je osobní rozvoj – Life Hacking.

Hlavním hostem iCONference je Chris Griffiths, spolupracovník otce myšlenkových map Tonyho Buzana a spoluzakladatel centra ThinkBuzan. Chris Griffiths vystoupí v ČR poprvé.

“Technika myšlenkových map má letos 40té výročí, vytvořilo se jich za tu doby miliony,” říká Jasna Sýkorová, programová ředitelka iCON Prague. “Z myšlenkových map se díky aplikacím a novým technologiím  stává naprosto skvělý nástroj nejen pro utřídění myšlenek, ale i týmovou práci a řízení projektů. Chris Griffiths byl u toho s Tony Buzanem, když fenomén myšlenkových map vznikal. A teď je hlavním hybatelem jejich rozšíření i do byznysu – od velkých korporací po malé nezávislé týmy, které potřebují být kreativní, ale efektivní zároveň.”

konference1 dobrovolnici2

Festival, jehož program se postupně objeví na www.iconprague.com, bude trvat dva dny, 22. – 23. března 2014 v pražské NTK. Vstup zdarma zahrnuje kromě části přednášek i výstavu toho nejlepšího z chytrých technologií, služeb a doplňků.