Ze starého videa přímo do Macu

Společnost AVerMedia představila AVerCapture M; zachytávací a střihové řešení pro počítače Mac.

Toto miniaturní a lehoučké zařízení dokáže zdigitalizovat jakýkoliv obsah z Vašeho přehrávače, TV set-top boxu, videokamery, nebo jakéhokoliv analogového zdroje videa přímo na Vašem Mac počítači. Kromě prostého archivování Vašich oblíbených nahrávek a starých video kazet můžete navíc libovolně upravovat výslednou kvalitu obrazu a vytvářet si své vlastní video kolekce a galerie. Software AVerStudio dodávaný s tímto produktem umožňuje nahrávky exportovat mimo jiné do formátů pro iPhone, nebo iPad, sdílet je na YouTube, nebo Facebooku a mít je tím pádem vždy po ruce. AVerCapture M je bezesporu ideálním pomocníkem pro zachytávání, záznam, úpravy a sdílení Vašich videí.

Nahrávání a zpracování záznamů už nemůže být snadnější. Zařízení AVerCapture M se připojuje přes USB rozhraní a je vybaveno S-Video a kompozitním (RCA) vstupem, a tak jej stačí jen zapojit a rovnou nahrávat. Doprovodný AVerStudio software zjednoduší všechny úkony nezbytné pro nahrávání na minimum a zároveň poskytuje všechny základní funkce pro střih a následné zpracování všech nahrávek. Exkluzivní technologie Color Enhancement dokáže automaticky upravit kvalitu videa a zajistit co nejčistší, nejostřejší a živé barevné podání. Mimo to lze díky možnosti správy barev upravovat i jas, kontrast a sytost obrazu, přesně podle Vašich požadavků. Jakékoliv nahrávky lze naprosto jednoduše vyexportovat do formátu MOV a formátů pro iPod, iPhone, iPad, a Apple TV, což znamená, že kromě samotného nahrávání a opakovaného přehrávání můžete každou nahrávku dál libovolně editovat a zpracovat v aplikacích iMovie a Final Cut Pro.

Každý, kdo rád sdílí své nahrávky zajisté ocení funkci pro upload videí na sociální sítě. Ihned po dokončení práce s jednotlivými videi je můžete s pomocí software AVerStudio nahrát přímo na YouTube a Facebook. A to není vše! Máte-li svá videa radši uložená na DVD discích, AVerStudio je za Vás exportuje i do aplikace Toast, se kterou je okamžitě vypálíte na DVD, nebo CD. Společnost AVerMedia však nezapomněla ani na uživatele operačních systémů Windows. Aktuální driver je vždy k dispozici na oficiálních stránkách AVerMedia, a tak můžete kdykoliv využít i Vaše oblíbené a důvěrně známé programy pro střih a práci s videem na platformě Windows.

Jeden myslel na “Ze starého videa přímo do Macu

Komentáře nejsou povoleny.