Apple vydal nové iTunes 10.5.1

Nová služba iTunes Match.  Uložte celou hudební knihovnu, včetně hudby importované z CD, do iCloudu a užijte si svou sbírku kdekoli a kdykoli ve svém iPhonu, iPadu, iPodu touch, počítači nebo Apple TV. 

iTunes 10.5 též zahrnují:

  • iTunes v cloudu
    iTunes nyní uchovávají vaše nákupy hudby a TV pořadů na iCloudu a zpřístupňují je pro všechna vaše zařízení kdekoli, kdykoli a bez dodatečných nákladů.
  • Automatická stahování
    Nakupujte hudbu pomocí kteréhokoli zařízení nebo počítače a automaticky ji stahujte a kopírujte do svého Macu a zařízení s iOS.
  • Stahování předchozích nákupů
    Znovu si stáhněte své předchozí nákupy hudby, TV pořadů aplikací a knih bez dodatečných nákladů. V případě, že vaše předchozí nákupy již nejsou v iTunes Store k dispozici, je možné, že nebudou dostupné.
  • Synchronizace s iPhonem, iPadem nebo iPodem se systémem iOS 5
  • Wi-Fi synchronizace
    Automaticky synchronizujte iPhone, iPad nebo iPod touch s iTunes, kdykoli se vaše zařízení a počítač nacházejí ve stejné Wi-Fi síti.

Informace o bezpečnostním obsahu této aktualizace naleznete na webových stránkách: support.apple.com/kb/HT1222.

Po pořádek jen dodejme, že služba iTunes Match je prozatím dostupná pouze pro zákazníky ve Spojených státech, a to prý z licenčních důvodů.

3 komentáře: „Apple vydal nové iTunes 10.5.1

  • avatar
    17. 11. 2011 (19:33)
    Trvalý odkaz

    Preco mám pocit že iTunes in the cloud nie je ršte u nás (SK, CZ) podporovaná. Bolo by fajn to v článku aspoň uviesť. Alebo sa mýlim?

Komentáře nejsou povoleny.