Lze pořídit kvalitní iPhone za nízkou cenu?

Minulý rok si koupilo iPhone skoro 218 milionů uživatelů. Řada dalších by telefon s chytrým systémem iOS ráda vlastnila, případně pořídila jako dárek. Kámen úrazu však představuje cena. A nákup použitého iPhone z internetového tržiště s sebou nese rizika.

Za několik tisíc pořídíte v lepším případě iPhone, který se s vámi do roka a do dne rozloučí. V tom horším přijde v balíčku „těžítko“. Patří tedy kvalitní zánovní Apple zařízení mezi nesplnitelná přání?

Jak sehnat levný iPhone?

Na bezpečný nákup použitých Apple produktů jste mohli dříve zapomenout: naopak připomínal ruskou ruletu. Podvodné nabídky za nízkou cenu představovali mucholapku na důvěřivce.

Proto je naším cílem od začátku dokázat Česku, že i použité a levné může být kvalitní jako nové. Díky 12 měsíční záruce na skryté vady a stejně tak dlouhé garanci funkčnosti máte jistotu, že vám zlevněný iPhone bude dlouhodobě poskytovat prvotřídní službu.

V naší Pražské pobočce v Libni si můžete vybírat ze spousty modelů použitých iPhone: od iPhone SE po iPhone XS, který máme zatím jako jedni z mála na trhu použitých iPhone. Například iPhone 8 i nás pořídíte od 9 690 Kč, tedy o skoro 30 % levněji, než použitím nepolíbený model.

Není vám cokoliv jasné? Zákaznická podpora vám ráda ve dne v noci zodpoví veškeré dotazy, popřípadě pomůže nalézt individuální řešení.

Mohu důvěřovat kvalitě zánovního a použitého iPhone?

U všech telefonu, které přijdou pod naše ruce, kontrolujeme nejen vzhled, ale i funkčnost. Už více jak 4 roky jsme na trhu servisu Apple produktů, s celkovým hodnocením 4,8 z 5 na základě více než 100 hodnocení. Na rozdíl od podobných internetových obchodů použitých iPhonů provádíme také inspekci kompletně celého zařízení. V případě potřeby vyměníme baterii, aby splňovala podmínky našich variant, u voděodolných, nebo vodotěsných zařízeních dáme nové podlepení a jakýkoliv vadný, nebo jen vadně vypadající kus stáhneme z oběhu! Tímto se lišíme od ostatních prodejců.

Toužíte po zánovním iPhonu k nerozeznání od nového modelu? Nebo je naopak vaší prioritou ušetřit a nevadí vám drobné kosmetické vady, které beztak za chvíli vzniknou i na novém telefonu? Případně vsadíte na zlatý střed s nejlepším poměrem ceny a výkonu? Koupit použitý iPhone nebylo nikdy jednodušší, a to díky přehlednému řazení do tří variant.

Milujete Vánoce? U nás si je můžete užívat každý měsíc v podobě slev na vybrané produkty. Chystáme také akce, v rámci kterých rozdáme příslušenství k mobilům zdarma, a další sladká překvapení.

V případě potíží vše řešíme během 3-5 pracovních dnů. Včetně případného vracení peněz.

Protože produkty z dílny Apple známe jako vlastní boty, získáte jistotu obdržení plně funkčního iPhone. Kromě prodeje se přes 4 roky věnujeme opravám iPhone, iPadů a MacBooků na počkání. Odborníci na servis hospitalizují vaše nemocné jablko „za hubičku“, jelikož svou práci milují. Zjistěte více o Apple servisu na OpravimeiPhone.cz.