Externí disk s kapacitou 6TB od WD přímo pro Macy

Nový externí disk My Book Studio Edition II nabízí výkon rozhraní FireWire a úložnou kapacitu pro současné formáty.

Western Digital uvedl My Book Studio Edition II dvoudiskový systém pro ukládání dat s masivní kapacitou 6 TB. Tento disk vychází vstříc současným nárokům na kapacitu profesionálních kreativců a fanoušků platformy Mac, kteří vytvářejí, ukládají, zpracovávají a archivují velké soubory videí a fotografií ve formátu HD. Disk s novou kapacitou poskytuje uživatelům 33 % ukládacího prostoru navíc oproti předchozím kapacitám při zachování shodné plochy, kterou disk zabere na pracovní ploše.

Kombinace rozšířené 6TB kapacity a kompatibility s Apple Time Machine předurčuje nový externí disk My Book Studio Edition II stát se pohotovým řešením pro ukládání dat pro celou řadu profesionálních uživatelů včetně umělců a designerů, fotografů, právníků, lékařů a další skupiny podnikatelů. Archivační systém poskytuje rozhraní quad pro poskytování maximálního výkonu a flexibility, rozhraní eSATA a FireWire 800 v případě požadavku na pro maximální výkon a FireWire 400 a USB 2.0 pro případ, kdy rozhoduje flexibilita.

Rychlé rozhraní eSATA či FireWire 800 v kombinaci s konfigurací podporující RAID poskytne rychlost a odezvu, kterou uživatelé potřebují pro rozmanité úkony, jako je rychlé a bezproblémové editování videa, rendrování náročných 3D objektů či speciální efekty a ukládání/přenášení enormních balíků dat ve zlomku času.