QuarkXPress 9: vstupenka do digitálního světa

Jste připraveni vstoupit do digitálního světa? Dnes nestačí jen vydávat tištěné materiály, stále silnější je poptávka po digitálních vydáních. Jak ale snadno publikovat pro digitální zařízení, chytré telefony a tablety?

QuarkXPress 9 přináší řešení. Nemusíte se učit nové technologie, pracujte standardním způsobem a svou práci následně publikujte pro web, eBooks, chytré telefony, iPad a další mobilní zařízení. Tvorba elektronických knih je snadná – automatické úpravy obrázků, grafická úprava obálky, tvorba obsahu. Pro vytváření plnohodnotných aplikací pro IPad nabízí Quark speciální doplněk APP Studio pro tvorbu obsahově multimediálních vydání pro iPad (vložená videa, slideshow, tlačítka, pop-up webové odkazy). APP Studio získáte na 90 dnů zdarma.

Kormě značného rozšíření možností digitálního publikování přináší nová verze i řadu dalších vylpšení a rozšíření funkcionality. V první řadě nový Quark klade důraz na možnosti automaticzací tvorby designu. Do této kategorie patří vylepšení jako podmíněné styly, plovoucí obrázky, zalamování tabulek, víceúrovňov odrážky i import složek obrázků do definované mřížky. Neméně podstatná je efektivita a přehlednost práce. zde určitě zaujmou možnosti klonování výběru či stránek, paletka řetězení, paletka tvarů, samostatný editor textu i rozšířené možnosti textových stylů.

Společně s QuarkXPresss 9 vychází i aktualizované verze QuarkCopyDesk 9 a Quark Publishing System 9.Více o novinkách verze najdete na www.quark.cz a www.quark.com.

Pokud jste od první ledna letošního roku zakoupili QuarkXPress 8, získáte možnost upgradu na verzi 9 zdarma. Tato nabídka platí až do 30. dubna 2011, nová verze 9 vstoupí na trh v průběhu dubna. O upgrade bude třeba požádat na stránkách společnosti Quark.