Jste noví uživatelé? Mám pro vás slevu na Mac školení!

petan_fin-206x300Netřeba říkat, že osobní pomoc zkušeného uživatele vydá za desítky hodin pročítání manuálů a prohledávání webových stránek. Podařilo se nám pro vás, čtenáře SuperApple.cz, zařídit slevu na školení Petra Máry.

Jeho jméno je jistě dostatečně známé většině z vás, ať již z videopodcastu Digit.cz, tak i z jeho působení na serveru MujMac.cz. Petr se velmi dlouze věnoval také školení uživatelů, a má v této oblasti hodně zkušeností.

Jeho nový projekt Macškolení tak působí jako přirozené vyústění těchto aktivit. Tato školení jsou pořádána v exkluzivním prostředí nových prostor Národní technické knihovny na Praze 6, která se svým designem k produktům Apple skvěle pasuje.

Školení jsou koncipována nejen na teoretické probrání problematiky, ale především na maximální využití potenciálu počítačů Mac. Každý kurz je prošpikován tipy a triky pro efektivnější práci, lektor se účastníkům osobně věnuje.

A teď k tomu nejlepšímu: ve spolupráci s Petrem Márou se podařilo zajistit pro vás, čtenáře SuperApple.cz, slevu ve výši rovných 10 % pro první dva prosincové kurzy:

A jak slevu získáte? Stačí, když při vyplňování přihlášky ke kurzu udáte do poznámky klíčové slovo „SUPERAPPLE“ a máte slevu jistou. A to se vyplatí, ne? Tak neváhejte, počet účastníků v každém z kurzů je omezen.

Pokud vás zajímají zkušenosti oslovených účastníků již konaných kurzů, najdete je v druhé kapitole článku.

3 komentáře: „Jste noví uživatelé? Mám pro vás slevu na Mac školení!

Komentáře nejsou povoleny.