Jste noví uživatelé? Mám pro vás slevu na Mac školení!

Martin Vymětal, Boomerang Publishing, účastník firemního kurzu iWork’09 Keynote:

Petrova školení pro mě byla přínosem, i když jsem uživatelem Maca deset let. Líbí se mi jeho praktický přístup, spoustu tipů, které jsem neznal a v neposlední řadě schopnost věci vysvětlit a následně názorně ukázat. Nebylo to jen poučení, ale i zábava.

Kristýna Plachá, LA TAUPE, účastnice firemního kurzu iWork’09 Keynote & Numbers:

Školení i Work, které proběhlo v naší firmě, tedy na naší domácí půdě nám pomohlo ve zrychlení práce jednotlivých oddělení. Školení se zúčastili manažeři, kteří mají na starosti prezentace, rozpočty a produkci naší firmy. Na školení se naučili využívat program Numbers, který velice zjednodušil naší práci s rozpočty a finančními nabídkami. Keynote nám zase pomáhá rychle zpracovat prezentace pro náročné klienty, kteří oceňují originalitu a kreativitu.

Školení probíhalo v přátelském duchu.

Zdeněk Kompert, účastník veřejného kurzu Základy Mac OS X / Přechod z PC na Mac:

Před nějakým časem (cca před 5 měsíci) jsem se zůčastnil kurzu Základy Mac OS X – Leopard vedeným panem Márou. S úrovní kurzu jsem byl velice spokojen, lektor nezaváhal nad žádnou moji všetečnou otázkou. A že jich bylo :-) toho času jsem byl totiž úplně čerstvým „switcherem“.Co mě ale přimělo napsat hodnocení i po tak dlouhé době, je fakt, že jsem nyní narazil na problém a vzpomněl jsem si na slova pana Máry: “ kdyby něco, tak neváhejte a napište dotaz…bla bla bla. Říkal jsem si tenkrát v duchu, kdyby měl odpovídat na každý dotaz, tak by nedělal nic jiného :-), bral jsem to spíš jako zdvořilostní frázi, která se závěrem podobných kurzů prostě říká :-). Nicméně dotaz jsem zformuloval a v pozdních hodinách odeslal. Věřte, nevěřte, ráno na mě v poště čekala fundovaná odpověď. Tomu říkám profesionál. Jen, tak dál pane lektore, ještě aby už konečně povolili to klonování lidí :-) aby vám zbyl čas i na něco jiného a příjemnějšího :-)
Ještě jednou díky.

Radek Hradil, účastník firemního kurzu GTD / Things / Mac OS X

Peter’s GTD training on Mac became the corner stone of my everyday work. Real guru of productivity and Mac.

3 komentáře: „Jste noví uživatelé? Mám pro vás slevu na Mac školení!

Komentáře nejsou povoleny.