Apple opravuje chybu, MacBooky Pro se již nebudou samy vypínat

Apple zveřejnil novou verzi SMC Firmwaru požítačů MacBook Pro, která opravuje chybu s neočekávaným vypínáním těchto notebooků.

Update nazvaný jako MacBook Pro SMC Firmware Update 1.5 opravduje známou chybu, vinou které se MacBooky Pro při použití na napájecím adaptéru při vyšším zátěží s ne zcela nabitou baterií samovolně vypínaly.

Update je určen pro všechny MacBooky Pro modelových řad Early 2011 i Late 2011 (konkrétně tedy 8,1; 8,2 i 8,3) a je k dispozici ke stažení prostřednictvím Apple stránek nebo přes systémovou funkci Aktualizace softwaru.

Jeden myslel na “Apple opravuje chybu, MacBooky Pro se již nebudou samy vypínat

  • avatar
    16. 11. 2011 (20:37)
    Trvalý odkaz

    Dobrý den, mám dotaz, pokud mi nepomůžete snad mě aspoň správně nasměrujete.

    Jsem čestvý switcher. Mám problém s přístupem na internet na svém MacBooku Pro na koleji přes Ethernet kabel. Minulý týden mi to normálně fungovalo (tuším, že i po čtvrteční poslední softwarové aktualizaci, ale jist si nejsem), vždy když jsem pracoval na notebooku nebo na něm, spustil jsem prohlížeč, přihlásil se na náš přihlašovací portál https://nas.koleje.cuni.cz/nas.php,
    restartoval počítač a web mi normálně fungoval jak na notebooku, tak i
    na Macu, když jsem ho potřeboval. Nyní mi funguje web jen na notebooku.
    Když chci připojit Mac, tak ukazuje, že jsem sice připojen k síti
    (ethernet), ale ani jeden prohlížeč mi nenačte alespoň https://nas.koleje.cuni.cz/nas.php, abych se mohl přihlásit a poté ho restartovat. Google Chrome mi napíše „Chyba 7(net::ERR_TIMED_OUT): Čas pro operaci vypršel.“

    WiFi ve škole i přes mobilní hotspot je v pořádku. Tušíte co s tím nebo kam se obrátit? Ze správy sítě mi odepsali akorát, jestli můžu zkusit aktualizaci odinstalovat a vyzkouset zda problem pretrvava…ale to tušim taky není jen tak.

    Díky za odpověď
    LH

Komentáře nejsou povoleny.