SuperSync: jedna iTunes knihovna na více počítačích

Máte více počítačů a chtěli byste mezi všemi sdílet jedinou iTunes knihovnu? Pak je aplikace SuperSync pro vás tou pravou.

Aplikace SuperSync byla ve své poslední verzi kompletně přepsána na základě požadavků a připomínek uživatelů předchozích verzí. Její základní schopností je synchronizovat iTunes knihovny různých uživatelů napříč uživatelskými účty a počítači. Řeší tak problém mnoha z vás, kteří by rádi jednu knihovnu měli na různých počítačích.

SuperSync umí pracovat s knihovnami dostupnými na konkrétním lokálním počítači, nebo s knihovnami přístupnými přes síťové sdílení nebo z některého iOS zařízení.

SuperSync dokáže eleminovat duplikáty v knihovnách dokáže sdružovat knihovny různých uživatelů do jedné knihovny. Nová verze je nejen rychlejší, ale také plně kompatibilní s novými iTunes verze 10.

Existuje ve verzích pro operační systémy Mac OS X i Windows. Jedná se o shareware, základní licence stojí 29 dolarů (přibližně 520 korun) pro dva počítače, 39 dolarů (asi 700 korun) pro pět počítačů a 49 dolarů (asi 890 korun) pro deset počítačů.