Apple přestal prodávat sluchátka a chytré reproduktory ostatních výrobců. Očekává se uvedení nového HomePodu a AirPods Studio

Apple stáhl ze svých obchodů veškerá sluchátka a chytré reproduktory od výrobců třetích stran. Přitom ještě minulý měsíc jste si v Apple Store mohli zakoupit produkty od Bose, Sonos nebo Logitechu.

Apple ukončil prodej sluchátek a chytrých reproduktorů třetích stran. Ke konci září tak zmizely z nabídky produkty firem Bose, Sonos anebo Logitechu. Nyní už je nenajdete jak v Apple Online Store, tak kamenných obchodech.

Jedinými prodávanými produkty z kategorie sluchátek a chytrých reproduktorů jsou vlastní výrobky Applu ať už AirPods a HomePod nebo řada sluchátek Beats.

Apple přestal prodávat sluchátka a chytré reproduktory ostatních výrobců. Očekává se uvedení nového HomePodu a AirPods Studio

Firma k podobným krokům sáhla už několikrát v minulosti. Podobně například zmizely všechny fitness náramky, když se Apple chystal uvést své Apple Watch. Zástupci Applu se na dotaz Bloombergu vyjádřili v duchu, že firma pravidelně obměňuje nabídku dle potřeb zákazníků.

Mezitím očekávají analytici uvedení nového chytrého reproduktoru HomePod. Měl by přijít hned ve dvou variantách, přičemž verze „mini“ by mohla zaujmout především nižší cenou. Proslýchá se také, že do nabídky zavítají velká sluchátka AirPods Studio, která doplní aktuální řadu AirPods a AirPods Pro.

Nové produkty by mohly dorazit ještě do konce roku. Není však jasné, zda je Apple představí už na říjnové Keynote, jejímž středobodem by hlavně měly být nové iPhony.

Bloomberg