Říjnová Keynote má datum. Na nové iPhony 12 se můžeme těšit v úterý 13.10.

Očekávaná akce má konečně datum. Říjnová Apple Keynote se bude konat v úterý 13.10. Jaké novinky by mohly být představeny? 

Apple oznámil konání své druhé podzimové akce. Další Keynote se bude konat příští úterý 13. října v 19:00 hodin našeho času. Pozvánka tentokrát nese motto “Hi, Speed.”  

Obecně se očekává uvedení nových modelů iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max. V uplynulých měsících bylo publikováno mnoho informací ohledně displejů a designu. Zda se všechny spekulace potvrdí, teprve uvidíme. 

Říjnová Keynote má datum. Na nové iPhony 12 se můžeme těšit v úterý 13.10.

Ohledně dalších produktů však panuje už není tak jasno. Velmi pravděpodobně dojde k představení počítačů Mac s vlastními ARM procesory zvanými Apple Silicon. Mnozí předvídají také příchod dvou verzí chytrého reproduktoru HomePod, nových sluchátek AirPods Studio, omlazené Apple TV případně lokačních štítků AirTags. 

Při pohledu na pozvánku se dá tušit, že by některý z produktů jako HomePod nebo AirTags mohl být přímo schován v grafickém a designovém vyvedení kruhů. Ale třeba je to jen cíleně zavádějící. 

A na co se těšíte vy?