V pátek se v Praze otevře další Apple prodejna

Smršť otevírání oficiálních APR prodejen v prvním pololetí letošního roku ještě nekončí – přesně za dva dny se totiž nová prodejna otevírá přímo v Praze v Obchodním centru Nový Smíchov.

Již začátkem března jste mohli s námi sledovat otevření prodejny iTouch ve Zlíně a před několika dny také otevření prodejny Qstore v Ostravě. Nově otevíranou prodejnou bude iSetos provozovaná společnosti Setos a jde o druhou APR prodejnu tohoto provozovatele. Tu první najdete v Obchodním centru Chodov.

iSetos tedy své brány otevírá v pátek 30. 3. 2012 v 11:00 v OC Nový Smíchov a jde o další prodejnu s certifikací Apple Premium Reseller (zkráceně APR). Samozřejmostí je kompletní sortiment značky Apple zahrnující počítače Mac, Macbooky, iPady, iPody a obvyklou škálu příslušenství. Na oslavu otevření dne 30.3.2012 je, stejně jako v případě otevření ostatních APR prodejen,  pro všechny zákazníky připravena sleva 10 % na počítače Mac, iPady se Smart Coverem a kompletní příslušenství. Další zajímavostí bude vystoupení pražské skupiny The Travelers, která bude jako hudební nástroje používat iPady.

Zklamáni tak zůstávají ti, kteří očekávali větší nástup prodejen s touto nejvyšší certifikací do regionů. Nestalo se tak a opět v hledáčku Apple zůstala pouze Praha. A nejde o poslední prodejnu, jejíž otevření se v tomto pololetí připravuje – sledujte tedy i nadále SuperApple.cz a vše se s dostatečným předstihem před otevřením dočtete.

A jako v případě ostatních prodejen budeme na akci přítomni s naším reportážním objektivem.

7 komentářů: „V pátek se v Praze otevře další Apple prodejna

  • avatar
    28. 03. 2012 (09:15)
    Trvalý odkaz

    Nechapu:/ hnedka cca 200 metru od obchodniho centra je iStyle. Nekdo asi hodne uvazoval….

    • avatar
      28. 03. 2012 (09:48)
      Trvalý odkaz

       určitě uvažoval, jak vydělat… :-)
      Já to tedy chápu, ač bohužel.

    • avatar
      28. 03. 2012 (21:53)
      Trvalý odkaz

      Třeba proto, že řada lidí vůbec nevyjde ven z OC? Přijedu autem, vlezu do OC nakoupit, proč bych měl jít ven na Anděl a hledat iStyle? Navíc stejně většina lidí má APR jako Apple, takže nechodí do iStyle nebo do iSetosu, ale do Apple Storu (true story), pokud to budou mít teď z parkoviště blíž, budou jen rádi… Takže zas tak marný krok to není. Asi jako iStyle v Palladiu, když je hned venku naproti v Revoluční. Ten kdo jede do Palladia, taky nemá důvod vůbec vylézt ven…

  • avatar
    28. 03. 2012 (17:49)
    Trvalý odkaz

    Bude k mani s 10% slevou nova apple TV ?

  • avatar
    28. 03. 2012 (21:05)
    Trvalý odkaz

    Bohužel se asi začneme setkávat s tím že ne všichni prodejci to ustojí a navíc ony prý ty marže prý nejsou zas bůhví jak velké.

Komentáře nejsou povoleny.