Právě dnes dostane Ostrava druhou Apple prodejnu

[Průběžně aktualizováno] V jedenáct hodin dopoledne se v centru Forum Nová Karolina v Ostravě otevřou brány APR prodejny Qstore.

Jak jsme již dříve informovali, jde o druhou prodejnu s nejvyšším Apple statusem APR (Apple Premium Reseller, více o jednotlivých typech Apple prodejen najdete v tomto článku) v tomto kraji, tu první provozuje společnost iStyle a nejdete ji v Avion Shopping Parku). Stejně i zde bude v den otevření nabízena sleva 10 % na sortiment společnosti Apple.

Samotné centrum Forum Nová Karolina se pro veřejnost oficiálně otevírá dnes v devět hodin dopoledne, na přestřižení pásky před prodejnou si pak budete muset počkat do jedenácté hodiny. Již jsme na místě a v tomto průběžně aktualizovaném článku vám budeme po celé dopoledne tuto událost zprostředkovávat.

Aktualizace 9:24: otevření prodejny prozatím probíhá ve zcela jiném duchu, než na jaký jsme byli zvyklí z otevírání jiných APR prodejen. Zatímco u nich byla až do slavnostního otevření prodejna uzavřena, Qstore je v současné době plně otevřena a příchozí jsou obsluhování bez jakéhokoli čekání. Zajímavé – je otázkou, zda stejný postup bude Apple praktikovat také při otevření dalších APR prodejen, nebo zda jde o Ostravskou výjimku.

Aktualizace 11:12: po slavnostním přestřižení pásky je ostravská prodejna Qstore oficiálně otevřena.

[HTML1]

[HTML2]