Druhý APR prodejce v Ostravě již za dva dny

Již tento čtvrtek dostane Ostrava svou druhou prodejnu s certifikací APR. Najdete ji v obchodním centru Forum Nová Karolina.

Tuto prodejnu bude provozovat společnost Quentin, pro níž se tak Ostrava stává druhou vlastní prodejnou s APR certifikací a které můžete znát pod názvem Qstore. První obchod Qstore provozuje v Praze v obchodním centru Galerie Harfa. Ostravský Qstore najdete na Nové Karolině mezi prodejnami Next a Danea.

Slavnostní otevření obchodního a zábavního centra „Forum Nová Karolina“ proběhne pro veřejnost 22.3.2012 v 9.00 hodin. Pásku obchodu Qstore slavnostně přestřihne Václav Svěrkoš z FC Baník Ostrava, asistovat bude TV Óčko. Tento den bude mimo jiné na většinu sortimentu Qstore 10% slevy. Stejně jako v případě otevírání ostatních českých Apple obchodů přineseme i z této události živě aktualizovanou reportáž.

[HTML1]

Qstore v Ostravě je tak druhou prodejnou, která se v tomto měsíci otevřela a současně i druhou APR prodejnou umístěnou v této metropoli (již dříve zde otevřel prodejnu iStyle v nákupním centru Avion). Již začátkem března jste mohli s námi sledovat otevření prodejny iTouch ve Zlíně a rozhodně není poslední, která se připravuje – ještě v tomto pololetí se dočkáme nejméně dvou dalších APR prodejen, jejichž otevření již máme potvrzeno.

3 komentáře: „Druhý APR prodejce v Ostravě již za dva dny

  • avatar
    20. 03. 2012 (07:10)
    Trvalý odkaz

    Ach jo, tady už maj druhou prodejnu ve městě a v celým Královehradeckým kraji není ani jedna.

    • avatar
      20. 03. 2012 (20:46)
      Trvalý odkaz

      A ústeckým… :-(

  • avatar
    21. 03. 2012 (07:26)
    Trvalý odkaz

    A kde budou ty dalsi dve nove? Aspon kraj …

Komentáře nejsou povoleny.