Dostupnost SuperApple Magazínu na Slovensku

Patří te mezi ty, kteří by si chtěli zakoupit nový SuperApple Magazín také na Slovensku? Máme pro vás dobré zprávy.

Jsem moc rád, že můžu oznámit dostupnost našeho SuperApple Magazínu také na Slovensku. Časopis zde bude dostupný od příštího týden prostřednictvím našeho partnera, společnosti iBite Nitra.

Časopis můžete zakoupit na této stránce, kde je k dispozici za 6 Eur v případě osobního odběru a za zvýhodněnou cenu 7,85 včetně poštovného a zaslání na dobírku.

Dlouho jsme přemýšleli nad tím, jaký zvolit způsob distribuce tak, aby byl pro vás cenově co nejvýhodnější. Zasílání z Česka jsem zavrhli, protože by vám prodražilo časopis na 8,60 Eur za číslo. Distribuovat do poštovních stánků na Slovensku by pak vyšlo v podstatě na stejnou částku (s ohledem na předpokládáný objem prodaných časopisů).

Další informace o dostupnosti časopisu v Česku najdete zde.

[HTML1]

Ze stejných důvodů není pro Slovensko dostupné také předplatné – jeho hlavní bonusy nejsou ze Slovenska uplatnitelné, přemýšlíme však nad tím dohodnout jiné, podobně zajímavé. Vše však závisí na vašem zájmu o časopis: pokud bude, určitě časem bude.

V posledních týdnech mne skutečně několikrát napadlo, že by možné nebylo od věci žít opět v Československu…

6 komentářů: „Dostupnost SuperApple Magazínu na Slovensku

  • avatar
    29. 09. 2011 (11:11)
    Trvalý odkaz

    Muzete mi nekdo prozradit kde se da dnes (29.9.) sehnat casopis v Praze? Kde se ptam na me koukaji jak na exota, ze to nikdy nevideli :(

    • avatar
      29. 09. 2011 (11:16)
      Trvalý odkaz

      Z Prahy si prozatím objednali pouze iSetos a iWorld, měli by dnes nebo zítra obdržet – záleží pak, jak rychle naskladní…
      Na stáncích pak bude někdy v průběhu příštího týdne, seznam stánků po jejich závozu zveřejníme…

  • avatar
    29. 09. 2011 (11:11)
    Trvalý odkaz

    Bohuzial odkaz na objednanie si vasho casopisu dobierkou cez firmu iBite v Nitre je nefunkcny.

  • avatar
    30. 09. 2011 (16:17)
    Trvalý odkaz

    Urcite si nejake cislo kupim, take kvatnum textu a informacii sa dnes uz len tak nevidi. Magaziny sa menia na katalogy reklamy. Snad vam to vydrzi co najdlhsie :) Palec hore ;)

Komentáře nejsou povoleny.