Opera slibuje představit svůj prohlížeč pro tablety již za pár dnů

Společnost Opera, tvůrce stejnojmenného webového prohlížeče, v příspěvku na svém blogu oznámila, že již šestého ledna v rámci veletrhu CES představí speciální verzi svého prohlížeče určenou přímo pro tablety.

[HTML1]

Zpráva Opery nehovoří o tom, zda kromě tabletu se systémem Android, který je prezentován v oficiálním videu, bude k dispozici také pro tablety iPad se systémem iOS. Je to však velmi pravděpodobné vzhledem k tomu, kolik potencionálních zákazníků představují majitelé iPadů a také s přihlédnutím k faktu, že Opera ve verzi pro iPhone patří mezi poměrně hodně rozšířené prohlížeče.

Osobně jsem na tabletovou Operu velmi zvědavý.

2 komentáře: „Opera slibuje představit svůj prohlížeč pro tablety již za pár dnů

  • avatar
    04. 01. 2011 (20:37)
    Trvalý odkaz

    to fakt je významná vzorka používateľov Opery na iPhone? ja som myslel, že každý si ju stiahol ale nie všetci na nej otlačali prst dlhšie ako pár dní.

    • avatar
      05. 01. 2011 (06:59)
      Trvalý odkaz

      jj, poměrně ano, i když je to hodně závislé na použitém připojení – přes WiFi moc používaná není, přes cellular je výrazná, někde tu statistiku snad dohledám konkrétně…
      Ona Opera je skvělá všude, kde je pomalé připojení a mimo 3G, což je tady v ČR v podstatě všude nemá v rychlosti konkurenci a na počítaných tarifech s FUP také ušetří výrazně dat…

Komentáře nejsou povoleny.