Slevomat pro iPhone: další slevový server přichází s iOS aplikací

V poslední době se zdá, že provozovat slevový server je nutnost pro každého, kdo chce jít s dobou. Ovšem hlídat slevy na svém oblíbeném není přes mobilní verzi webových stránek tak snadné, jako prostřednictvím webové aplikace.

Takovou aplikaci pro Slevomat vyvinulo známé české studio Tapmates, které ji naší redakci poskytlo v předstihu k otestování. Dnes byla tato aplikace schválena Applem a zařazena do App Store, můžete si ji tedy nainstalovat i vy.

Aplikace je dostupná zdarma a graficky patří k těm nejpovedenějším. Její použití je jednoduché: v horním menu zvolíte město, ve kterém se zajímáte o aktuálně dostupné slevy. Tažením prstem horizontálně pak listujete mezi jednotlivými nabídkami. Pokud vás některá z nich zaujme, jednoduše klepnete na tlačítko Koupit ve spodním baru, kde také vidíte čas zbývající do konce této nabídky a také cenu.

Mimo těchto informací se na jediné obrazovce vidíte počet lidí, kteří již danou slevu zakoupili, kolik je její původní cena i procentuální vyjádření slevy, kterou nákupem získáváte. Jednotlivé nabídky je možné rozklepnout a přečíst si tak podrobné detaily a podmínky konkrétní slevy. Zajímavou nabídku můžete také sdílet emailem nebo přímo na Facebook.

Aplikaci jsme testovali na iPadu, kde fungovala naprosto bez problémů, stejně jako na mobilním telefonu iPhone. Jestli tedy patříte mezi příznivce Slevomatu, stahujte. Již dříve jsme informovali o nové aplikaci slevového portálu Zlaté slevy.

Aplikace: Slevomat

Vývojář: Tomáš Cupr
Web: slevomat.cz
Cena: zdarma