iPad Mini v rukou taiwanské popové hvězdy, nebo zdařilý podfuk?

Svět obletěly fotografie známé taiwanské popové hvězdy Jimmyho Lina, který na svém blogu ukázal fotografii zařízení, které prohlašuje za nový iPad mini.

Zařízení na fotografii, mimochodem velmi nekvalitní, skutečně vypadá jako zmenšená verze iPadu v jeho 3G verzi včetně charakteristického černého plastového okraje v horní části. Je však toto zařízení skutečné?

To je na první pohled opravdu těžké posoudit, v redakci se však přikláníme k názoru, že nikoli. Menší verzi iPadu Apple v poslední době několikrát sám dementoval, bylo by tak velkým překvapením, kdyby nakonec svá vyjádření přehodnotil. Je velká škoda, že obrázek je focen z tak přílišné vzdálenosti a nejsou vidět detaily – lépe by tak šlo rozpoznat, zda nejde pouze některý z asijských klonů. Těch existuje velké množství v různých velikostech.

Co si myslíte vy? Jde o skutečně o nový malý iPad, nebo jen pokus mladé lokální celebrity o zviditelnění se?

5 komentářů: „iPad Mini v rukou taiwanské popové hvězdy, nebo zdařilý podfuk?

  • avatar
    22. 12. 2010 (12:13)
    Trvalý odkaz

    Myslím že ne, sám Steve řekl, že zkoumali ideální velikost iPadu hodně dlouho a že menší úhlopříčka není pro takový zařízení vhodná.

  • avatar
    22. 12. 2010 (14:42)
    Trvalý odkaz

    Všimnite si palec na ruke, ktorým drží ten menší iPad. Ak by ho skutočne mal držať, tak by ho nemal tak hlúpo skrčený. Podľa mňa, je ten malý iPad iba fotomontáž.

  • avatar
    22. 12. 2010 (15:22)
    Trvalý odkaz

    Vezmu fotak, vytisknu si fotku v patricne velikosti a pak ji prilepim na kus papundeklu pro patricnou tloustku. Rychlejsi nez se babrat s photoshopem a levnejsi nez vyrabet klon.

  • avatar
    22. 12. 2010 (20:14)
    Trvalý odkaz

    Pro Apple nemá cenu dělat menší iPad když iPad je v podstatě zvětšený iPod touch.. A navíc by přidělával práci vývojářům s novým rozlišením pro aplikace.. FAKE!

Komentáře nejsou povoleny.