Apple v nové reklamě na iPad prezentuje výhody iOS 4.2

Nová televizní reklama s názvem iPad je úžasný ukazuje v třiceti sekundách nové funkce operačního systému iOS 4.2 včetně tisku, multitaskingu a bezdrátového přehrávání AirPlay.

[HTML1]

6 komentářů: „Apple v nové reklamě na iPad prezentuje výhody iOS 4.2

  • avatar
    02. 12. 2010 (10:46)
    Trvalý odkaz

    Jojoo iPad is Amazing :) bohuzel chci Facetime XD tak si musim pockat XD Preci jen pak uz iPadu nebude chybet nic. Nebo snad jo? Jako veci jako lepsi procesor nebo operacni pamet me nejak netrapi. iPad je mocný i ted. Kazdopadne definitivne jsem se rozhodl ze uz nebudu preferovat prenosny notebook ale koupim si iPadtwo. Novy notebook bude zase vykony jako muj 17″ od HP. Tedka mam 13″ a proste notebook bude jen prenosny pocitac :) iPad i iPhone 4 vyresi vse :) Navic se tesim na vzdalenou plochu Logmein kterou na iPadu hodlam pouzivat. Prave pro ty pripady kdy mi iPad nebude stacit :)
    Jeste se chci zeptat jak je pouzitelne v praxi kopirovani fotek a videi z fotaku do iPadu? pres USB/SDHC? Da se to pouzit jako regulerni uloziste?

    • avatar
      02. 12. 2010 (15:36)
      Trvalý odkaz

      Do konektoru pichnes camera kit usb a ten pripojis kablom k iPhone ktory je odomknuty. Na iPade sa ti ukazu fotky urobene iPhonom a hore tlacitkom to das kopirovat a potom sa ta opyta ci to chces z iPhonu vymazat alebo nie. Uplna pohoda ….
      Rovnako aj s SD kartou cez ten druhy kit z balicka.

  • avatar
    02. 12. 2010 (11:02)
    Trvalý odkaz

    Ještě bych chtěl dodat že k názoru že iPad je lepší než mít notebook došel až poté co se mi zalíbil Macbook Air 11″. Prostě si ted myslim že notebook uz vubec neni potreba. ze Tablet na cesty je mnohem lepší cesta. A notebook může být klidně 17″ s dobrým batohem nebo autem to není problém. Právě naopak nosil sem 17″ notebook i do školy a všude kam to šlo. A pak sem si pořídil 13″ s tim ze bude ultrapřenosnější i bez mechaniky atd. Ale prostě se ukazalo že v tom rozdíl prostě není. Nejhořší je nabíječka. Proto budoucnost začínající v roce 2011 patří iPadu a tabletům ostatním. iPad s Wifi za cenu 12300kc je rozhodne lepší volba než jakýkoliv notebook za tu cenu. Samozrejme tem co rádi internet everywhere si musi priplatit za 3G verzi :) a za internet :)

    • avatar
      02. 12. 2010 (15:39)
      Trvalý odkaz

      no ja by som teraz uz isiel do maleho Airu …
      Net v zahranici na free wifine je niekedy cez iPad problem nakonfigurovat.
      iPhonom som sa pripojil ale iPadom nie.

      • avatar
        02. 12. 2010 (16:20)
        Trvalý odkaz

        To se dělo dříve, nebo nyní s iOS 4.2? Tam by to už mělo být funkční,
        stejně jako v iPhonu…

      • avatar
        02. 12. 2010 (16:20)
        Trvalý odkaz

        To se dělo dříve, nebo nyní s iOS 4.2? Tam by to už mělo být funkční,
        stejně jako v iPhonu…

Komentáře nejsou povoleny.