Nahlédněte do zákulisí pracovny Steva Jobse v jeho domě v Palo Alto a srovnejte ji s pracovnami čtenářů SuperApple.cz

Americká fotografka Diana Walker pořídila v roce 2004 – tedy v době, kdy se Jobs zotavoval ze své první operace vyjmutí rakovinného nádoru – v jeho domě v Palo Alto sérii zajímavých snímků. Můžete na nich vidět jak části pracovny Steva Jobse, tak i pár pohledů na jeho dům a jeho okolí.

Pro mnohé fanoušky Apple bude zřejmě překvapením fotografie Jobsova stolu. Ne, opravdu zde nehledejte sterilní prostředí a minimum doplňků – Steve Jobs je zde skvělým důkazem klasického tvrzení, že pořádek je pro hloupé, inteligent zvládá chaos. U nás v redakci stejnému rozvržení pracovního stolu říkáme „tvůrčí pořádek“.

Jobsova pracovna je tak v rozporu s pracovní plochou mnoha z vás. Soudě alespoň z fotografií, které jste zaslali do naší víkendové fotogalerie s názvem Ukažte svého Maca!

A dalších více než padesát fotek vašich Maců společně s popisem jednotlivých čtenářů najdete přímo v samotném článku Víkendová galerie: ukažte svého Maca!

7 komentářů: „Nahlédněte do zákulisí pracovny Steva Jobse v jeho domě v Palo Alto a srovnejte ji s pracovnami čtenářů SuperApple.cz

  • avatar
    18. 11. 2010 (10:37)
    Trvalý odkaz

    To je jasné. Všichni chtějí ukázat svého Macka, ale před tím pečlivě uklidí. Ve sterilním prostředí se nedá pracovat. Zrovna teď to u mne vypadá naprosto identicky jako u Steva Jobse a to včetně papírů na zemi :-). Bohužel tím podobnost končí :D

  • avatar
    18. 11. 2010 (15:08)
    Trvalý odkaz

    Ten stol sa az priliz podoba mojmu.

  • avatar
    18. 11. 2010 (16:25)
    Trvalý odkaz

    Řekl bych že nyní již stoly vypadají jako u Steva. Ty fotky čtenářů mi přijdou až sterilní, a vím jak to na stole vypadá – takhle asi 5 minut po uklizení. Pak už se to začne rapidně přibližovat tomu stolu od Steva.

  • avatar
    18. 11. 2010 (18:22)
    Trvalý odkaz

    Hmm, zajímavý jak má Steve zařízenej dům. Poctivá cihla, žádnej podělanej sádrokarton a
    střecha tak ta mě fakticky dostala. Interiér střídmě zařízen, na zahradě žádnej bazén, teda
    aspoň nebyl vidět. Jo ten Steve je vážně dost zajímavej člověk kterej nemá zapotřebí dávat
    světu na odiv svoje postavení.

  • avatar
    18. 11. 2010 (19:43)
    Trvalý odkaz

    Tak já většinou mívám na stoje skutečně pořádek, nicméně ne proto, že bych se v chaosu nevyznal, ale jednoduše proto, že se mi kancelářský chaos fyzicky nelíbí. :-) Ten pravej chaos se skrývá pod povrchem.

  • avatar
    22. 11. 2010 (15:44)
    Trvalý odkaz

    jeden vetsi social nez druhy

Komentáře nejsou povoleny.