Apple TV přichází na Taiwan a do Dánska, Švédska, Finska, Norska, Portugalska a Belgie

Podle posledních spekulací se má dnes začít prodávat druhá verze multimediálního přehrávače Apple TV v dalších zemích, jako je Taiwan, Dánsko, Švédsko, Finsko, Norsko, Portugalsko a v Belgii. Přišlo se na to díky chybě v online systému, která uživatele při kliknutí na nákup staré verze Apple TV přesměrovala na neaktivní stránku prozrazující novou verzi.

Vzhledem k tomu, že v těchto zemích nejsou k dispozici rozšířené funkce, jako je například půjčování seriálů a HD filmy, skýtá tak naděje i pro nás v Česku – kde prozatím panuje zákaz Applu druhou Apple TV dovážet.

Kdyby se toto rozhodnutí změnilo, koupili byste si ji?

7 komentářů: „Apple TV přichází na Taiwan a do Dánska, Švédska, Finska, Norska, Portugalska a Belgie

  • avatar
    12. 11. 2010 (11:30)
    Trvalý odkaz

    Ja koupil prvni verzi asi pred tremi tydny a druhou minuly tyden.

  • avatar
    12. 11. 2010 (11:57)
    Trvalý odkaz

    no pokud by tady byla možnost koupě/pronájmu filmu, tak bych to koupil snad okamžitě…nebo bych si to přál pod stromeček? :D

      • avatar
        12. 11. 2010 (18:06)
        Trvalý odkaz

        no to by bylo na naše asi docela dost, ale pořád lepší nějaká možnost, než žádná. Stejně si teď platím Rapidshare, abych mohl stahovat bez čekání. Takhle bych si něco (asi ne všechno) stahoval i legálně. Ale když tady ta možnost není….

  • avatar
    13. 11. 2010 (09:46)
    Trvalý odkaz

    A jak zatim tu apple tv provozujete? Jsou tam nejake moznosti? Diky

  • avatar
    14. 11. 2010 (18:21)
    Trvalý odkaz

    Mam k iMacu pripojenej externi disk a streamuju vsechny filmy na Apple TV. Jedina nevyhoda je, ze nezvlada 1080p, ale jen 720p. Vsechny filmy prekonvertovany v Handbrake s AC3 passthrough (pokud mozno). Pokud je zvuk v DTS vytahnout zvuk z mkv pres mkvextract a prekonvertovat do AC3 pres DTS to AC3 (zalezitost peti minut). Nasledne sloucit s m4v vystupem z Handbrake v Subler.

Komentáře nejsou povoleny.