Žijte se SuperApple.cz také na Facebooku

Já vím, co si někteří z vás právě pomysleli – Facebook? Jen to ne! Vždyť je to novodobý mor! Ale víte, jak to je ve skutečnosti: zkrátka nepropadejte panice. Co vám na Facebooku nabídneme?

V dobách před Facebookem byla komunikace redakce a čtenářů obtížná – buďto jste pro ni používali nepraktické emaily (na které často nikdo neodpovídá a navíc se nad nimi nedá diskutovat s ostatními čtenáři), nebo jste psali do diskusí nesouvisející off-topic příspěvky. Efektivita těchto řešení byla mizerná a z dnešního pohledu už i směšná.

V tomto má Facebook výrazně navrch – ostatně prohlédněte si naši stránku:

facebook.com/SuperApple.cz

a sami uvidíte, co můžete očekávat. Kromě upozornění na zajímavé články (pod kterými můžete off-topicovat dle libosti) se zde dozvíte také zajímavé informace, které zkrátka nestojí za publikování přímo zde, ale zapadnou by rozhodně neměly, získáte možnost ovlivňovat testy a dostanete také spoustu zákulisních informací nejen z naší redakce, ale i z Apple scény. A abych nezapomněl – na Facebooku také často hrajeme o zajímavé drobnosti, jako jsou například značková pouzdra pro iPhone, USB huby, externí baterie a podobné praktické hračky.

A mohu vám říci po pravdě, že rychlejší a efektivnější způsob, jak nás upozornit na zajímavý produkt / článek / novinku zkrátka nenajdete. Tak na co ještě čekáte? :)

5 komentářů: „Žijte se SuperApple.cz také na Facebooku

Komentáře nejsou povoleny.