iPhone & iPod & iPad novinky: 10. týden

Uplynulý týden byl velmi bohatý na události, které se v jablečném světě udály. Podívejte se na novinky ze světa multimediálních hraček od Apple, které v uplynulém týdnu stály za pozornost.

Nová reklama na iPad na Oskarech

Stejně jako v době představení iPhonu si i tentokrát Apple nenechat ujít možnost představit nový iPad v reklamním spotu vysílaném v reklamní pauze letošního Oskarů. Pojďte si tento krátký spot prohlédnout.

Celý článek >>

iPad bude v USA k dispozici 3. dubna

CUPERTINO, Kalifornie, 5. března 2010 – Společnost Apple dnes oznámila, že od soboty 3. dubna bude v USA dostupný její zázračný a převratný iPad v modelové řadě s rozhraním Wi-Fi. Koncem dubna budou k dispozici i modely s rozhraním Wi-Fi + 3G. Kromě toho budou koncem dubna všechny modely zařízení iPad dostupné v následujících zemích: Austrálie, Kanada, Francie, Německo, Itálie, Japonsko, Španělsko, Švýcarsko a Velká Británie.

Celý článek >>

Egg Timer: ultimátní řešení pro vaření vajec

Přiznám se hned úvodem: jsem neuvěřitelně závislý na vařených vejcích na všechny možné způsoby. Ovšem uvařit vejce přesně podle momentálních představ a vaší chuti, to je často alchymie – pokud však nemáte iPhone nebo iPod touch a skvělou aplikace The perfect Egg timer.

Přiznám se, že tuto aplikace jsem chtěl původně odbýt v souhrnu softwarových novinek tohoto týdne. Předtím jsem ji však vyzkoušel a její možnosti mě natolik zaujaly, že si vysloužila samostatný článek.

Celý článek >>

Ovládání domácnosti iPhonem i v Česku (+ Video)

Již na veletrhu Digitex jsem navštívil zajímavou expozici brněnského studia Jasyko (společnost se primárně zabývá komplexním řešením audiovizuálních a řídících systémů pro domácí i profesionální aplikace), kde byla předváděno v praxi komplexní ovládání celého domácnosti prostřednictvím iPhonu nebo iPodu touch. Jak taková dálkově řízená domácnost vypadá?

Celý článek >>

App Magnets: oblíbené iPhone aplikace i na vaší lednici

Že je iPhone celosvětový fenomén není třeba vysvětlovat. Výrazné prvky jeho grafického uživatelského rozhraní inspirovali již nejednoho nepočítačového výrobce – ale to, co prodává App Magnets, byste jistě nečekali.

App Magnets jsou magnetky ve tvaru aplikačních ikon určené pro magnetické tabule, lednice nebo třeba mikrovlnné trouby – zkrátka všude, kde často necháváte ostatním spolubydlícím vzkazy na lístečcích přichycenými malou magnetkou. V sadě, kterou můžete koupit za 12,99 dolarů (přibližně 250 korun), najdete celkem 18 magnetků velikosti hrany přibližně 2,5 centimetru.

Celý článek >>

Poznáváme iPhone: jak rychle na začátek obrazovky nebo seznamu

Přestože je operační systém iPhone OS velmi intuitivní, mnoho z jeho logických funkcí nemusí uživatele hned na poprvé napadnout. Proto přicházíme s novou pravidelnou rubrikou „Poznáváme iPhone“, která vás provede všemi zákoutími systému vašich iPhonů nebo iPod touch.

Celý článek >>

Na Apple Store je možnost předobjednat iPad

iPad, který se má dostat do prodeje již třetího dubna, je dle očekávání od 14:30 našeho času možné předobjednat na stránkách Apple.com v sekci Store. Prozatím platí předobjednávky pouze pro Spojené státy, iPady budou zasílány pátého dubna v místech, kde není dostupné sobotní doručení (3. dubna je totiž oficiální datum). Je možné objednat nejvýše dva kusy na osobu. Vyzvednout si je musíte ale na americké adrese.

Celý článek >>

2 komentáře: „iPhone & iPod & iPad novinky: 10. týden

Komentáře nejsou povoleny.