Softwarový výběr: 22 – 24 týden

Jaké zajímavé softwarové novinky nebo aktualizované verze známých aplikací přinesl minulý týden? Vybral jsem pro vás ty, které by vás – jak doufám – mohly zaujmout.

FLV Crunch

Aplikace pro rychlou dávkovou konverzi videí mezi různými formáty, původně určený pro zpracování .flv flashových videí.

converter

Mac OS X 10.1 a vyšší / freeware

Firewall Builder

Máte na starosti tvorbu pravidel pro firewall brány a již se v těch textových zápisech pravidel pro iptables ztrácíte? Pak vyzkoušejte aplikaci Firewall Builder, vizuální editor pravidel pro firewall.

screenshot-a-mac-800x600

Mac OS X 10.4 a vyšší / shareware (cena 79 dolarů)

PhoneView

Vadí vám, že nemůžete s vaším iPhonem pracovat stejně jako s iPodem v režimu pevného disku? Aplikace PhoneView dokáže právě toto zařídit a zpřístupnit (alespoň částečně) tak vnitřní disk iPhonu.

374fullsize

Mac OS X 10.4 a vyšší / shareware (19.95 dolarů)

Syrinx

Propadli jste Twitteru, ale nevyhovuje vám jeho webové rozhraní nebo flashoví klienti? Zkuste nativní aplikaci Syrinx – malé, rychlé a přehledné.

untitled_2

Mac OS X 10.5 a vyšší / freeware

iSpeak It

Zajímavá aplikace, která využívá funkci pro převod hlasu vestavěnou v iTunes 8.2, které ke své činnosti vyžaduje. Aplikace umožní převést text libovolného souboru do čtené podoby.

ispeakit

Mac OS X 10.4 a vyšší / shareware (19,95 dolarů)

Opera Unite – 10 beta build 6510

Webový prohlížeč Opera přichází s novým testovacím sestavením, který integruje unikátní funkci Unite – v podstatě se jedná o vestavěný webový server s podporou streamování multimedií v každém webovém prohlížeči.

photo-sharing-opera-unite-administration

Mac OS X 10.5 a vyšší / freeware

ManyCam Virtual Webcam

Udělejte ze své webové kamery několik dalších, přístupnou pro další aplikace. Aplikace navíc dokáže do obrazu vkládat efekty nebo jednoduché objekty.

foreman_11011184_screen4_540x406

Mac OS X 10.5 a vyšší / freeware

TomTom Home

Pokud vlastníte satelitní navigaci od společnosti TomTom, pak by tato aplikace měla patřit k vaší povinné výbavě. Umožní vám spravovat obsah navigace, updatovat firmware a spoustu dalšího.

tomtom-home

Mac OS X 10.4 a vyšší / freeware

DaisyDisk

Najděte  největší soubory na vašem pevném disku, abyste je mohli snadno smazat a uvolnit tak neustále mizející místo na pevném disku.

mainscreenshot

Mac OS X 10.5 a vyšší / shareware (19,95 dolarů)

2 komentáře: „Softwarový výběr: 22 – 24 týden

Komentáře nejsou povoleny.