Dobrá, a nebude nový Mac Mini vypadat spíše TAKHLE?

Miluju dobu před Keynote. Mlýny fám melou na plné obrátky a snad každý, kdo umí něco v Photoshopu se snaží vyrobit ten nejpřesvěčivější podvrh. A zatímco před rokem všichni spekulovali nad novými přenosnými Macbooky, letos je středem zájmu inovovaný Mac mini. Již dopoledne jsem psal o prvním zajímavém návrhu a ještě není ani půlnoc a máme tu dva další.

mac_mini_rendered

Nejdříve velmi povedená grafika, která využívá rozměrů současného Macu Mini. Odstraňuje ale vrchní plastový kryt a nahrazuje jej Unibody hliníkovým tělem, konektory jsou umístěny v jedné linii u horní části nad výstupem vzduchu z chlazení. Musím říci, že se mi tento návrh líbí, jen ty porty nahoře by byly velmi nepraktické – všechny kabely by totiž vedly dolů a bránily by odvodu ohřátého vzduchu.

new_mac_mini3-520x346

Druhý je hodně podobný dnešnímu prvnímu, je také velmi štíhlý a připomíná spíše zmenšenou Apple TV. Chybí zde však linka (zřejmě výstup vzduchu) v horní části, viditelný také není světelný indikátor. Na obrázku tentokrát není plakát, ale (snad podvrh, snad ne) vyfotografovaná obrazovka úvodní strany Apple.com.

Jeden myslel na “Dobrá, a nebude nový Mac Mini vypadat spíše TAKHLE?

Komentáře nejsou povoleny.