Textový přenos Keynote 2009 již dnes v 18:00

ref_phil_schiller

Phil Schiller přednese dnes v šest hodin večer našeho času poslední Keynote na veletrhu MacWorld (což však neznamená, že by to byla poslední Keynote vůbec, tyto akce budou samozřejmě nadále pokračovat), v rámci kterého se očkává představení nových produktů a naznačení cesty společnosti Apple pro příští půlrok. Textový přepis můžete sledovat buďte přímo zde na SuperApple.cz, nebo třeba u Ondry Torala.

Nač se můžeme těšit? Podle dostupných informací se zřejmě dočkáme nového iPhonu Nano, updatovaného Macu Mini (ten má mít podle posledních zprávmožnost nahradit optickou mechaniku druhým pevným diskem) i iMaců. Méně pravděpodobné je pak představení iPhone OS 3.0, dočkáme se však předběžných informací o Snow Leopardovi, jehož prodej se však nedá očekávat dříve, než koncem června.

2 komentáře: „Textový přenos Keynote 2009 již dnes v 18:00

  • Pingback: Živě textem z Macworldu 2009

  • avatar
    04. 04. 2013 (10:07)
    Trvalý odkaz

    Ta žaloba už je tak trošku přes ruku… Za chvíli by mohli žalovat každého jednoho výrobce počítačů/OS, že prodává operační systém, který umožňuje nainstalovat aplikaci, přes kterou se stahují a přehrávají nelegálně získané filmy… Se divím, že to ještě nikoho nenapadlo…

Komentáře nejsou povoleny.