Ballistic: trojice pouzder pro váš iPhone [Zkušenosti]

Ballistic HD, Every1 a Lifestyle Smooth jsou tři ochranná pouzdra různého určení, které si kladou za cíl ochránit iPhone před nepřízní okolního prostředí. Jak si vedou?

Ballistic Every1

Pokud vám předchozí pouzdro Ballistic HC připomínalo svým vzhledem a rozměry obrněné vozidlo a rádi byste něco elegantnějšího, pak představuje zajímavý kompromis pouzdro Every1.

I to se skládá ze dvou skořepin chránících přední i zadní stranu telefonu a také má dostatečně pryží ochráněné boky pro případ pádu. Celé řešení je však o něco menší i lehčí a vše vypadá o něco elegantněji.

Nenajdete zde další pryžový obal, zato na praktické pouzdro na opasek výrobce nezapomněl. Držák je proveden stejným způsobem, jako u předchozího modelu, proto o něm platí všechny vyřčené informace. Na opasku drží velmi dobře, telefon má chráněn displej a manipulace s ním je velmi rychlá a pohotová.

Základní konektory jsou opět chráněny ucpávkami a pouzdro se také o něco lépe otevírá. Opět to nebude na časté vyjímání telefonu, nicméně jednou za čas? Proč ne, příliš vás to nezdrží.

Zajímavou vychytávkou je malá výklopná plastová nožka na zadní stěně. Ta po vyklopení slouží jako stojánek, který udrží telefon na desce stolu v režimu na šířku, což je ideální jak pro sledování filmů, ale také pro práci. Stačí postavit telefon, položit před něj kteroukoli klávesnici podporující Bluetooth a máte improvizované mobilní pracoviště. Otázkou ale zůstává výdrž celé mechanismu, přeci jenom jde jen o plastový výlisek.

Pouzdro Ballistic Every1 je zkrátka vhodnější pro každodenní nošení o něco více, nicméně přitom stále poskytne dostatek ochrany i pro drsnější zacházení.

Ballistic Every1

  • líbilo se: držák na opasek, elegantní vzhled, stojánek na zadní stěně
  • nelíbilo se: nechrání proti vlhkosti
  • cena: 1 265 Kč
  • zapůjčil: www.easystore.cz

Pokračujte ve čtení v následující kapitole >>