Steve Jobs vystoupí na D|AllThingsDigital

Jak potvrdila Kara Swisher z deníku The Wall Street Journal: Steve Jobs bude úvodním řečníkem letošní technologické konference D: All Things Digital.

Tato konference, kterou pořádá právě deník The Wall Street Journal, patří mezi hlavní businessové a technologické konference současnosti a její letošní ročník se uskuteční v termínu od prvního do třetího června. Vystoupení Steva Jobse se považuje za důkaz jeho stále se zlepšujícího zdraví, které bude rozhodně potřebovat – zatímco na akcích pořádaných Applem je Jobs ten, co řídí dění, na pódiu je vydán zcela na pospas otázkám editora The Wall Street Journal Walta Mossberga a editorky All Things Digital Kary Swisher.

Jobs není na konferenci D žádným nováčkem – zúčastnil se jí například již v roce 2007, kdy vedel nejen samotný rozhovor jeden na jednoho s Mossbergem, ale objevil se také v (dle mého názoru) legendárním duelu s Billem Gatesem, se kterým společně vzpomínali na začátky svých společností.

[HTML1]

Samotná konference jen o týden předchází vlastní akci Applu, mezinárodní vývojářské konferenci WWDC10, která se uskuteční 7. června.

7 komentářů: „Steve Jobs vystoupí na D|AllThingsDigital

Komentáře nejsou povoleny.