Začínáme s Macem: nová jablečná kniha čeká na vás (a stihnete ji do Vánoc)

Naši novou jablečnou knihu Začínáme s Macem, která vyšla teprve v pátek minulého týdne, již mají někteří z vás doma. Na vás ostatní zde ještě čeká – kde a jak ji koupit, abyste ji dostali ještě pod stromeček?

Kniha Začínám s Macem je určena především začínajícím uživatelům a switcherům, své v ní však mohou najít i zkušenější uživatelé. Knihu jsme koncipovali jako příručku k vašemu jablečnému počítači i jeho operačními systému – zkrátka jako něco, co by vám k vašemu Macu měl dát přímo Apple. Jednotlivé kapitoly postupně popisují rozdíly mezi počítači Apple, první kroky s Macem, využití všech užitečných funkcí, praktické postupy nastavení, řešení nejčastějších problémů, provoz Windows na Macích a nakonec i tipy, triky a návody. Ostatně možná jste již četli její kompletní anotaci a představení.

Prohlédnětě si ukázkovou kapitolu

Kniha má 128 plnobarevných stran na matném křídovém papíru, díky čemu se dobře čte a skvěle čitelné jsou také doprovodné ilustrační screenshoty. Zkrátka jsme se snažili, aby kniha vypadala tak dobře, jak to jen jde – aby byla taková, jakou si Apple počítače zaslouží. A nehovoříme zde o ničem virtuálním, ale o skutečně fyzicky dostupné knize – prohlédněte si naše první slavnostní rozbalení po příchodu z tiskárny.

[HTML1]

Jak tedy získat knihu, pokud vás zaujala? Možností objednání je několik:

  • přímé objednání od nás
    pokud si chcete knihu objednat k dodání poštou (nebo si ji vyzvednout na naší adrese), pokračujte na náš knižní eshop,
  • zakoupení od prodejců
    knihu si také můžete zakoupit u našich partnerů – Apple prodejců, se kterými spolupracujeme. V současné době by kniha měla být dostupná v prodejnách iStyle, u společnosti Kinetik a v brněnském Duhovém servise.

Doporučená cena knihy je 219 korun. Pokud se rozhodnete pro objednání poštou, zaplatíte navíc poštovné a balené pouze ve výši 40 Kč – nemusíte se tak bát, že by se vám objednání příliš prodražilo.

Jak sehnat knihu ještě pod stromeček?

Již jsme v těchto dnech pár desítek knih čtenářům odeslali a na základě těchto zkušeností si troufáme tvrdit, že pokud si u nás knihu objednáte do konce tohoto týdne a současně odešlete platbu tak, abyste se vešli do pondělního odeslání zásilek, vše se stihne a pod stromeček již budete mít hezký jablečný dárek. Pokud máte mBank, můžete objednávat a platit ještě v průběhu pondělí do 14:00 hodin.

Pokud chcete knihu stihnout ještě před vánoci v příštím týdnu, obraťte se na výše uvedené prodejce a osobně si ji u nich vyzvednout. A nebo se stavit k nám, pokud se budete pohybovat v okolí naší redakce.

Závěrem krátké info pro slovenské zájemce: ano, knihu vám zašleme i na Slovensko, je však potřeba počítat s nepříjemně vysokým poštovným celých 6 Eur a delší dodací lhůtu (navíc je zde vysoký poplatek za bankovní převod). Pokud tedy na knihu nespěcháte, chvíli vyčkejte – jednáme s distributorem pro SR, který knihu přinese na místní trh.