Apple představil nová AirPods Max. Velká sluchátka přes uši s maximální cenou

Apple dnes představil nová velká sluchátka přes uši. Nabízí hned několik barevných variant, slibují dlouhou výdrž na baterii, a to za maximální cenu.

Přímo na stránkách Applu můžete zhlédnout nové promo video, které propaguje sluchátka AirPods Max. Po dlouhých dohadech analytiků a leakerů tak přichází konečně velká sluchátka přes uši, o kterých se už několikrát psalo. Název nakonec ale neobsahuje slovo „Studio“ nýbrž „Max“.

Pouzdro Smart Case pro AirPods Max

Hlavním tahákem nových sluchátek má být podpora funkcí jako jsou adaptivní ekvalizér, aktivní potlačení hluku nebo prostorový zvuk s dynamickým snímáním polohy vaší hlavy. Apple rovněž slibuje, že AirPods Max vydrží až 20 hodin s aktivním potlačením hluku.

Nová AirPods Max se nabízí hned v pěti barevných provedeních. Mezi ně patří vesmírně šedá, stříbrná, zelená, blankytně modrá a růžová. Balení pak obsahuje ještě pouzdro „Smart Case“, které sluchátka částečně chrání a pomáhá při přenášení.

Celý design sluchátek připomíná hned několik produktů Applu. Mezi ně patří například HomePod (náušníky) nebo Watch (korunka Digital Crown). Sluchátka samozřejmě sází na kvalitní materiály a prémiové zpracování.

Nechybí zde ani čip Apple H1, který pomáhá nejen výpočetnímu zvuku, ale také snadnému párování mezi všemi Apple zařízeními v rámci vašeho iCloud účtu. Zajímavostí je pak použití Lightning na USB-C kabelu, jímž se sluchátka nabíjí. Apple tvrdí, že za pět minut nabíjení získáte přes hodinu a půl přehrávání hudby.

Jak jsme psali v titulku, Apple si za nová AirPods Max nechává maximálně zaplatit. Sluchátka půjde předobjednat 15. prosince za cenu 16 490 Kč včetně daně.