Jon Prosser předvídá příchod iPadů a Watch Series 6 už zítra. Mark Gurman však krotí očekávání

Informace naznačují, že bychom se už zítra 8. září mohli dočkat nějakých produktů. Otázkou zůstává, zda nejde o přehnaná očekávání.

Jon Prosser, který je známý mnoha spekulacemi a „úniky“, zveřejnil na sociální síti Twitter, že již zítra v úterý 8. září dojde k odhalení některých produktů. Apple má totiž dle jeho zdrojů nachystanou tiskovou zprávu, kterou však zatím není možné otevřít až do 8. září 15 hodin našeho času.

[HTML1]

Prosser předpokládá, že by mohlo jít o uvedení nových modelů Apple Watch Series 6 a omlazených iPadů. Zatímco u hodinek je poměrně jasné, že jde o následovníky současných pětek, tak u tabletů dosud není známo. Poslední informace hovoří o aktualizaci jak základních iPadů, tak iPadů Air.

Apple si skutečně nedávno zaregistroval nové modely chytrých hodinek a tabletů v Eurasijské databázi. Množí se také indicie ohledně iPadů, například fotografie manuálů k novým iPadům Air 4.

[HTML2]

Prověřený analytik Mark Gurman však brzdí všechna očekávání. Na svém Twitteru naznačil, že místo tiskové zprávy k produktům půjde spíše o pozvánku na tradiční akci Apple (Online) Keynote, ve které Apple představí nejen hodinky a tablety, ale také nové iPhony 12.

Zda bude mít pravdu Jon Prosser nebo Mark Gurman patrně zjistíme už zítra.

Jon Prosser předvídá příchod iPadů a Watch Series 6 už zítra. Mark Gurman však krotí očekávání

MacRumors