Apple si už zaregistroval nové modely Apple Watch a iPadů v Eurasijské databázi

Apple se chystá na uvedení nových produktů a jejich uvedení prozradily registrační formuláře v Eurasijské databázi.

Všichni výrobci spotřební elektroniky, kteří chtějí prodávat své produkty v Rusku a Asijských zemích, musí registrovat své produkty v takzvané Eurasijské databázi. Ta byla už v minulosti dobrým zdrojem pro všechny analytiky a nejinak tomu je i nyní.

Nové modely Apple Watch pokračují v zavedeném číslování a nesou označení 2375, A2376, A2355 a A2356 pro hodinky s LTE, zatímco A2291, A2292, A2351 a A2352 patří GPS verzi. Apple Watch Series 6 mají přinést jednu hlavní novinku, a tou je měření kyslíku v krvi.

Dostalo se také na iPady a registrační formuláře odhalily modely A2270, A2316, A2072, A2324, A2325, A2428 a A2429. Žádost obsahuje dvě rozdílné kolonky, může jít tedy o dva různé modely iPadů.

Apple si už zaregistroval nové modely Apple Watch a iPadů v Eurasijské databázi

Na rozdíl od hodinek se můžeme dočkat překvapení a Apple uvede jak aktualizované iPady Pro, tak modely iPad Air. Současná nabídka totiž stále spoléhá na procesory A12(Z), které jsou přes dva roky staré. Pokud by některý z nižších iPadů dostal novější procesor, mohly by výkonem překonat i prémiovou řadu tabletů. V redakci se proto domníváme, že skutečně může dojít na druhou aktualizaci iPadů Pro.

Jon Prosser, známý různými úspěšnými odhaleními, rovněž předpokládá brzké uvedení nových modelů Apple Watch Series 6 a aktualizovaných iPadů v září, zatímco iPhony 12 přijdou až v říjnu. Opožděný příchod nových iPhonů pro Bloomberg potvrdil i mluvčí Applu.

MacRumors