Přijde Mac Pro už v září? Apple Store na chvíli odhalil datum uvedení

Na letošní vývojářské konferenci WWDC 2019 Apple konečně odhalil nový Mac Pro. Datum uvedení do prodeje však bylo spíše nejisté s tím, že se počítače dočkáme někdy na podzim.

Apple však v průběhu včerejšího dne aktualizoval své produktové stránky včetně těch věnovaných Macu Pro. Možná náhodou, možná záměrně, se pak na chvíli odhalila informace, že nový Mac Pro by mohl přijít už v září.

Kromě Macu Pro se stejná informace objevila také na produktové stránce Pro Display XDR. Pod datem uvedení byl dokonce registrační formulář, který po zadání emailu sliboval oznámení v den uvedení produktů do prodeje.

Chyba nebo záměrný únik?

Během pár hodin, kdy se stihla celá informace medializovat, však zástupci Applu opět aktualizovali obě produktové stránky. Ty nyní opět zobrazují informaci, že se Macu Pro a Apple Pro Display XDR dočkáme už tento podzim.

Zahraniční média však stihla zachytit alespoň screenshoty webu, které rovněž přikládáme k článku. Apple situaci nijak nekomentoval a pravděpodobně skutečně uvidíme až v září, zdali Mac Pro spolu s Pro Display XDR půjde do prodeje.

V Náhledu macOS 10.15 Catalina podepíšete dokumenty skrze své iOS zařízení

Zdroj: MacRumors