Apple otevřel registrace na WWDC 2019

Apple začal zasílat pozvánky na letošní vývojářskou konferenci WWDC 2019, kde budou odhaleny nejen nové verze operačních systémů.

Tak jak odhadovali někteří analytici, tak se i potvrdilo. Letošní vývojářská konference WWDC 2019 se opravdu koná od 3. do 7. července. Vývojáři už potřetí zavítají do McEnery Connvention Center v San Jose, které je nedaleko od Apple Parku v Cupertinu.

Apple opět spoléhá na loterii z důvodu obrovského zájmu vývojářů. Registrace je otevřena už nyní a lístek stojí 1500 USD. Konec registrací je naplánován na 20. března. Šťastlivci budou informováni následující den, tedy 21. března.

Pozvánka na WWDC 2019

WWDC 2019 a nové operační systémy

Pro vývojáře bude opět nachystána aplikace WWDC pro iPhony, iPady a Apple TV. Vývojář serveru 9to5Mac pak vytvořil neoficiálního klienta na bázi webového prohlížeče i pro Mac.

Na letošní konferenci bude pro běžné uživatele opět nejzajímavější zejména úvodní Keynote. Letos se očekává přepracovaný iOS 13, který by měl do iPhonů a iPadů přinést Dark Mode. Tmavý režim by měl být podobný, jako je v macOS Mojave.

Dále by se zejména uživatelé iPadů měli dočkat přepracované plochy s ikonami. A vývojáři by měli dostat do rukou možnost psát multiplatformní aplikace díky projektu Marzipan v macOS 10.15. Nezbytnou součástí budou systémy i pro všechny další produkty.

Apple ukáže nový Mac Pro už na WWDC 2019

Zdroj: 9to5Mac