SuperApple Magazín 3/2018: nejpodrobnější příručka na iCloud i delší život iPhonů

Třetí číslo SuperApple Magazínu v roce 2018 přináší na devadesáti dvou stranách jedinečný mix informací o novinek z Apple světa.

V hlavním tématu čísla vás seznámíme se všemi zákoutími a možnostmi, které můžete najít ve službě iCloud. Dozvíte, jak ji použít na maximum nejen ve svém telefonu a tabletu, i na stolním počítači. A to nejen na jablečném počítači s operačním systémem macOS, ale i na konkurenčních strojích s Windows.

Druhé hlavní téma čísla se již specializuje přímo na majitele iPhonů a iPadů, kterým nabízíme podrobný návod k dosažení co nejvyšší výdrže. Prozradíme vám všechny naše tajné tipy, které máme dokonale ověřeny na vlastní kůži.

Na dalších stránkách najdete recenze zajímavých produktů a doplňků pro počítače, tablety i telefony; doporučíme vám i užitečné aplikace a zábavné hry. Zaměříme se také na vhodnost použití Apple zařízení ve školství a minout byste neměli ani dlouhodobé zkušenosti s patnáctipalcovým MacBookem Pro.

Nezapomínáme také na oblíbenou fotografickou sekci, ani na tradiční čtenářskou poradnu či tipy a triky na užitečné aplikace a hry.

Tip: najděte si svůj nejbližší stánek v interaktivní mapě!

S novým rokem přišla také novinka v podobně třetího systému, jehož prostřednictvím můžete zakoupit elektronickou verzi časopisu. Ke stávajícím dvěma systémům Alza Media a eBux.cz tak přibývá třetí, který využívá publikačního systému Triobo. Také jeho prostřednictvím můžete číst časopis nejen prostřednictvím webového prohlížeče, ale i v mobilní aplikaci pro iOS (instalujte zde) i Android (instalujte zde).

[HTML1]

Kam pro časopis

  • Podrobný přehled obsahu najdete na stránce s obsahem časopisu.
  • Náhled všech stránek časopisu najdete zde.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak do čtvrtka i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Alza Media, Wooky nebo Triobo.
  • Chcete si časopis předplatit? Pak se musíte podívat sem.