SuperApple Magazín 1/2018: iPhone X, iMac Pro i nová aplikace pro iOS i Android

První číslo SuperApple Magazínu v roce 2018 přináší dva velké testy. Dozvíte se vše o aktuálně nejlepším mobilním telefonu iPhone X i naše první reálné zkušenosti s novým profesionálním počítačem iMac Pro. A mnoho dalšího.

V hlavních tématech čísla se pak dozvíte nejužitečnější utility, bez kterých si každodenní práci v operačním systému macOS neumíme představit. Petr Škuta vás pak seznámí se stavem herní scény na jablečných počítačích. Jsou Macy skutečně vhodné na hry, nebo nikoli?

Na dalších stránkách najdete recenze zajímavých produktů a doplňků pro počítače, tablety i telefony; doporučíme vám i užitečné aplikace a zábavné hry.

Nezapomínáme také na oblíbenou fotografickou sekci, ani na tradiční čtenářskou poradnu či tipy a triky na užitečné aplikace a hry.

Tip: najděte si svůj nejbližší stánek v interaktivní mapě!

S novým rokem přichází také velká novinka v podobně třetího systému, jehož prostřednictvím můžete zakoupit elektronickou verzi časopisu. Ke stávajícím dvěma systémům Alza Media a eBux.cz tak přibývá třetí, který využívá publikačního systému Triobo. Také jeho prostřednictvím můžete číst časopis nejen prostřednictvím webového prohlížeče, ale i v mobilní aplikaci pro iOS (instalujte zde) i Android (instalujte zde).

[HTML1]

Kam pro časopis

  • Podrobný přehled obsahu najdete na stránce s obsahem časopisu.
  • Náhled všech stránek časopisu najdete zde.
  • Časopis je možné najít jak v síti spolupracujících prodejců, tak do čtvrtka i na novinových stáncích.
  • Můžete si jej také objednat eshopu vydavatele (zde neplatíte žádné poštovné), případně i v elektronické podobě prostřednictvím systému Alza Media, Wooky nebo Triobo.
  • Chcete si časopis předplatit? Pak se musíte podívat sem.