Solid Soccer: opravdu chytlavý fotbal [Recenze hry]

Ačkoli nejsem nijak extra velký fanoušek fotbalu a nesleduji ho ani v televizi, tak tato hra mě přesto zaujala. Jedná se ve výsledku o velice jednoduchou hru, ve které hrajete fotbalový zápas proti kamarádům i náhodným lidem.

První, co musíte udělat po spuštění je, vytvořit si tým a pojmenovat ho. Na začátku mají všichni stejné šance a nelze si tak kupovat lepší nebo horší hráče, než mají jiní. Všechny členy svého týmu si postupně časem vylepšujete.

Ze začátku si lze zvolit pouze vzhled týmu (trika, kalhoty, boty, vlasy a barvu kůže). Pokud hrajete více a více zápasů a vyhráváte, tak získáváte body, které vám otevřou bránu do lepších a prestižnějších stadionů. Pokud nějaký zápas prohrajete, o body přicházíte atd.

Princip ovládání je velice jednoduchý. V zápasu funguje pouze střelba na braku, přihrávka a skluz. Nic míň, nic víc. Vše se dělá pomocí tahu u daného hráče. V zápase nefungují úplně všechna pravidla, jako to známe ze skutečnosti. Nefunguje zde například faul (faulovat se ani nedá), ruka, offside atd. Jinak se všechna ostatní pravidla respektují.

Zápas končí po imaginárních 90 minutách, které trvají cca 2 reálné minuty. Samozřejmě že vyhrává ten, kdo dal nejvíce gólů. Pokud náhodou s protihráčem remízujete, nic se neděje a body ani nepřipisujete, ani neztrácíte.

Pokud tedy hledáte lehkou hříčku na odreagování, Solid Soccer je právě pro vás. Hra je dostupná pro iPhone i iPad.

Jeden myslel na “Solid Soccer: opravdu chytlavý fotbal [Recenze hry]

Komentáře nejsou povoleny.