Apple Campus roste. Podívejte se, kde se budou konat Keynote

Již je to měsíc od doby, kdy Duncan Singield se svým dronem natočil probíhající výstavbu nového sídla Applu. Na nejnovějšími videu je vidět pokrok, který stavbaři udělali i konstrukci podzemního auditoria, ve kterém se bude konat představování nových produktů.

Slavnostní otevření nového komplexu, kterému se přezdívá také vesmírná loď, je v plánu na konec roku 2016. Stavbaři tak mají na dokončení celé budovy včetně všech rozvodů a vnitřní výbavy již jen dvanáct měsíců. A tak postupují kupředu opravdu rychle.

Oproti minulému měsíci (video z listopadu najdete v tomto našem článku) tak je již zcela dokončen vnější plášť a jeví se jako připravený k instalace skleněného pláště celé budovy.

Na záběrech z profesionálního dronu je viditelné také podzemní auditorium, ve kterém se budou konat známé Keynote, na kterých se v budoucnosti budou představovat nové produkty od Applu.

Dron se také pokusil nasimulovat pohled z uměle vytvořeného kopce, kterému se říká Apple Mountain, tedy Jablečná hora. Jde o návrší, na jehož vrcholku má být postaveno návštěvnické centrum s vyhlídkovou plošinou. Z ní být pak vidět celý Apple Campus 2 pěkně z nadhledu jako na dlani.

A samozřejmě v něm najdete i originální Apple Store.