Digital Future: přijďte se dozvědět vše o mobilní kanceláři a digitální inovaci

Dnes se digitální svět stává součástí každé moderní firmy. A právě proto proběhne 26. října 2015 v Praze akce Digital Future. Těšit se můžete na 3 workshopy pokrývající oblast bezpapírové a mobilní kanceláře a digitální inovaci.

Téměř žádná firma se dnes neobejde bez digitálních technologií. Freelancerům ukáže Honza Březina, jak vést efektivněmobilní kancelář. Jde o jedinečné minimalistické řešení prověřené praxí. Tím, jak funguje bezpapírový provoz v malých a středních firmách, vás provede Daniel Gamrot. Zjistíte, jaké aplikace používat a jak vlastně bezpapírovou kancelář ve své firmě uplatnit. Nejnovější digitální inovace, aplikace a služby, které vaší firmě ušetří čas a peníze, vám ukáže Filip Dřímalka.

Co mám od workshopů očekávat?

Screenshot 2015-09-30 11.42.49Milujete-li cestování, bude pro vás jistě zajímavé nahlédnout do funkčního systému mobilní kanceláře, díky kterému budeme mít k dispozici kdykoliv jakékoliv informace, které potřebujete k práci. Jednoznačně jde o řešení, které vám ulehčí život i práci. Pro svou práci v terénu jistě využijete několik představených vychytávek, jež okamžitě uplatníte v praxi. Naučte se nejen využívat hardware, ale zjistěte také to, jak probudit souhru jednotlivých členů v týmu a jak rozdělit a řídit jednotlivé projekty.
Bezpapírová kancelář vám zase usnadní život ve chvíli, kdy se rozhodnete změnit myšlení v oblasti evidence firemních informací. Netiskněte papíry, neskladujte je zbytečně v šanonech, ukliďte si na stole… Moderní technologie vám umožní pracovat bezpapírově, ať už jste jakkoliv velká firma. Pomocí nejnovějších nástrojů si zjednodušíte evidenci informací i jejich hledání. Budete mít přehled o tom, kdo na čem pracuje a jak je výkonný. Naučte se fungovat naplno v digitálním světě.
A protože každý moderní tým potřebuje nové technologie, dojde i na toto téma. Buďte právě vy tím, kdo ve své firmě inovuje a vylepšuje. S moderní technikou a digitálními aplikacemi ušetříte čas a peníze vy i vaši spolupracovníci. Budete rychlí, efektivní a spolehliví pro své klienty. Naučte se díky novým nástrojům lze spolupracovat s lidmi a firmami po celém světě. Nakupujte zboží a služby za minimální ceny nebo tvořte nové projekty s nižšími náklady.

Skvělá témata! Ale jak se mám přihlásit?

Chcete se zúčastnit? Registrujte se na oficiálních stránkách akce.
Prostory pro nárůst osobní produktivity prostřednictvím digitálních technologií mají všichni. Přihlaste se i vy a inovujte.