Jak přidat data z Fitbit náramků do aplikace Zdraví

Když Fitbit před časem oznámil, že jeho fitnes trackery nebude možno využít jako zdroje informací pro novou systémovou aplikaci Zdraví obsaženou v iOS 8, byla to pro mnohé uživatele tvrdá rána.

Vývojář James McAndrew se dle všeho nehodlal s rozhodnutím Fitbitu smířit a díky jeho práci je nyní v App Storu aplikace s více než výstižným názvem: Sync Solver for Fitbit. Už název zcela vystihuje účel této aplikace. Tato aplikace totiž zcela vyřeší synchronizaci našich Fitbit zařízení s aplikací Zdraví.

obr_1 obr_2

Sync Solver for Fitbit stojí 0,89 EUR. Jediné, co je potřeba je propojit aplikaci s Vaším Fitbit účtem a ona se sama postará o přenos Vašich dat z Fitbit zařízení do aplikace Zdraví. První synchronizaci spustíte ručně, o další se postará sám Sync Solver.

Fitbit_to_HealthDrobnou vadou na kráse je fakt, že nelze nijak nastavit interval synchronizace. Sync Solver synchronizuje pouze jednou za 24 hodin. Tvůrce aplikace také varuje před případným zdvojováním nachozených kroků – krokoměr v iPhonech totiž nelze vypnout a tak se kroky naměřené samotným telefonem přičtou k těm z Fitbitu. jiná měření ovlivněna nejsou. Vzhledem k tomu, že je tato aplikace opravdu mladá, dá se očekávat její vývoj, a s ním i rozšíření možností, které nám nabídne, či vyřešení některých drobných chyb.

Za necelé jedno euro tak lze využít potenciál, ktery nám nabídl Apple se svou platformou Zdraví. Lze mít na jednom místě všechny zdravotní a fitness informace bez ohledu na marketingová rozhodnutí či obchodní souboje výrobců.

qr sync solver for fitbit Aplikace : Sync Solver for Fitbit

 Autor: James McAndrew
 Cena: 0,89 EUR