Hrajeme hry na iOS: Real Boxing, Go Go Ghost, Transworld Endless Skater [27]

Budeme řádit na skateboardu, pak si trochu zaboxujeme v profi ringu a na závěr si ukážeme, že duchové existují.

Trocha toho boxu

Všelijakých bojovek je na App Store opravdu hodně. Co ale takový simulátor boxu s dobrým ovládáním, nadprůměrnou grafikou a realističností? Žádný problém, stáhnout si můžete třeba Real Boxing.

Krásné ženy, hromady svalů mezi 16ti provazy, tvrdé rány, krev a K.O.. Přesně tyto věci jsou zabaleny do hry Real Boxing. Titul se snaží být co možná nejvíce reálný a díky tomu si můžete užít třeba nástup svého borce do ringu za doprovodu hudby nebo samotný boj. Na začátku vás hra provede krátkým tréninkem, během kterého si osvojíte základní údery a ovládání. Pak už vám nic nebrání vrhnout se do ostrého zápasu.

Po pár chvilkách hraní si ovládání osvojíte a tvrdé rány do soupeře budou padat skoro samy. Svého borce si můžete samozřejmě vylepšovat. Zlepšování vlastností bojovníka je provedeno také na výbornou. Ve většině her, když chcete něco vylepšit, v podstatě klepnete jenom na tlačítko + a daná vlastnost se zvýší. V Real Boxingu, když chcete zvýšit sílu nebo třeba rychlost, musíte s boxer absolvovat tréninky. Ten může být ve formě bouchání do pytle či tréninkového zápasu.

photo (8) photo (11)

Grafické zpracování boxu je opravdu excelentní a to stejné platí také pro hratelnost. Díky celkovému skvělému provedení, si hru užijete.

Aplikace: Real Boxing
Zaměření: hra – simulátor boxu
Líbilo se: hratelnost, grafika, realističnost, ovládání
Nelíbilo se:
Hodnocení: 5/5
Cena: Zdarma

Duchové stejně existují

Zábavnou plošinovou skákačku Go Go Ghost si můžete stáhnout z App store zdarma. Jestli nevěříte na duchy, díky této hříčce budete muset, protože jej máte přímo v telefonu.

Go Go Ghost je klasickou plošinovou skákačkou. Jak už u těchto her bývá zvykem, musíte přeskakovat příšery, mezery v zemi a ještě třeba sbírat mince. Hra přináší také pár prvků, které hraní dokážou pěkně oživit. Za vaší postavičkou létá několik dalších malých duchů. A k čemu jsou? Každý z nich přidává různé schopnosti. Sbíráním různých kamínků z příšer doplňujete jejich energii. Samozřejmě nesmí ve hře chybět obchod. Zde si lze dokupovat různá vylepšení a další malé duchy. Bohužel, pokud patříte mezi In-App nákupové maniaky, musíte si připravit i částku 99,99 dolarů. Což je za hru na telefonu opravdu hodně.

photo (10) photo (9)

Go Go Ghost není nikterak špatnou hrou a i bez nákupů v herním obchodě si jí užijete. Grafické zpracování patří k těm opravdu povedeným. Pro ovládání vám stačí jeden prst, kterým dotykem na displej budete skákat.

Aplikace: Go Go Ghost
Zaměření: hra – plošinová skákačka
Líbilo se: grafické zpracování, jednoduchost ovládání, hratelnost
Nelíbilo se: předražené In-App nákupy
Hodnocení: 4/5
Cena: Zdarma

Trocha blbnutí na skateboardu

Transworld Endless Skater patří do skupiny simulátorů skateboardingu. Hru si můžete stáhnout z App Store zdarma.

Nedávno jsme recenzovali hru s názvem True Skate, která posouvá zážitek z hraní o stupínek výše. Transworld Endless Skater působí oproti konkurenci jako návrat do minulosti. Titul bychom mohli také zařadit do plošinovek. Při každé jízdě musíte splnit stanovené úkoly, abyste dostali vysoké skóre. Problém je, že na jízdu máte pouhou minutu času. Špatné grafické zpracování překoná už jenom ovládání, které se řadí mezi velmi tragické. Ani po pár hodinách hraní se na ovládání nezvyknete.

photo (7) photo (6)

Ve hře samozřejmě nesmí chybět ani herní obchod s In-App nákupy. Cena 89,99 dolarů za balíček herních peněz, který Vám přinese částku 4,200? Trochu přehnané. Pokud jste fanoušek skateboardingu, konkurenční hra True Skate bude lepší volbou než TransWorld Endless Skater.

Aplikace: Transworld Endless Skater
Zaměření: hra – simulátor skateboardingu
Líbilo se:
Nelíbilo se: hratelnost, grafika, ovládání
Hodnocení: 1/5
Cena: Zdarma