Spigen Illuzion: neobyčejné pouzdro pro iPhone [Zkušenosti]

Mnoho majitelů chytrého mobilu se snaží svého mobilního pomocníka co nejlépe ochránit. Nás zaujalo stylové pouzdro Illuzion, které i dobře vypadá.

Pouzder pro naše jablečné telefony najdeme na trhu nepřeberné množství. Od obyčejných gumových, až po velmi odolné. Drtivá většina majitelů řeší, jak svůj nelevný přístroj stylově, a přitom spolehlivě chránit. My Vám dnes představíme Spigen Illuzion

Spigen Illuzion je elegantní, zavírací pouzdro na cvoček. Vyrábí se v několika dvoubarevných kombinacích, takže si vybere každý. Umělá kůže nepůsobí luxusně pouze na pohled, ale také na dotek. Telefon se díky pouzdru velmi dobře drží v ruce, neklouže v dlani a zároveň máte snadný přístup ke všem ovládacím prvkům iPhonu.

obrázek 1 obrázek 2

Lidé, kteří jsou zvyklí svůj telefon držet v levé ruce, si budou muset trochu zvykat. Levou část pouzdra lze sice ohnout za telefon, nicméně držení je nepohodlné či nestabilní. Jako každé pouzdro má své výhody i nevýhody. Mezi největší klady patří otvor pro reproduktor telefonování, dvě kapsičky na kreditní karty nebo vizitky a stylový design. Samozřejmě nechybí ani otvor fotoaparátu.

obrázek 4 obrázek 1 (1)

Největší nevýhodou je fakt, že obal není příliš tenký. Začnete tedy řešit problém, kam telefon dáte, abyste ho nedrželi neustále v ruce. Telefon s pouzdrem sice narvete do kapsy kalhot, moc pohodlné to však není.

obrázek 3 obrázek 3 (1)

Spigen Illuzion je vyrobeno opravdu kvalitně. Pouzdro používám cca půl roku téměř nepřetržitě a nikde se nic netrhá, ani nespatřuji jiné známky opotřebení. Výrobce si je zřejmě této kvality vědom a dává to znát i na ceně 849 korun.

Spiegen Illuzion

  • ochrana iPhonu
  • líbilo se: kvalita zpracování, barevné varianty, kapsy na kreditní karty
  • nelíbilo se: větší tloušťka
  • cena: 849,- Kč
  • poskytl: www.appletips.cz