Hrajeme hry na iOS: F1 Race Stars, Bill Killem, Smash School

Dnes nás čekají závody střílecích formulí, akční střílečka s retro grafikou a na konec si pořádně zařádíme při demolici školního vybavení.

Závody formulí

Her na téma automobilových závodů je na App Store opravdu velké množství. Herní titul F1 Race Stars stáhnete z App Store zdarma.

Jako u každých jiných závodů, musíte do cíle dorazit na prvním místě. Ovšem, aby závod nebyl tak nudný, během jízdy sbíráte zbraně k útoku či obraně. Ty pak můžete použít proti ostatním jezdcům, které tak třeba zpomalíte a v klidu předjedete. Během jízdy sbíráte také zlaté mince, které slouží k nákupům vylepšení pro vaší formulku. Auto se pohybuje samo směrem vpřed, na vás tak zůstane pouze zatáčení společně s používáním zbraním. Zahrát si můžete také hru více hráčů, která lze spojit přes Wi-Fi nebo bluetooth s kamarády. Bohužel se mi ani jednou nepodařilo najít hru přes Wi-Fi.

photo (2) photo (3)

F1 Race Stars je velice dobře hratelný titul, který dokáže zabavit. Grafické zpracování je nadprůměrné. Chtělo by to pouze trochu zapracovat na hře více hráčů a místo, aby hra hledala hráče sama, bylo by dobré, abyste měli na výběr několik serverů.

Aplikace: F1 Race Stars
Zaměření: hra – automobilové závody
Líbilo se: hratelnost, grafika,
Nelíbilo se: hra více hráčů
Hodnocení: 3/5
Cena: Zdarma

Teď trochu akce

Poslední dobou se na App Store šíří fenomén her s pixelovou retro grafikou. Bill Killem je akčním titulem, který patří právě do této kategorie a není to vůbec špatná kombinace. Stahovat můžete zdarma.

Hra by se dala označit také jako nekonečná běhačka. Jde o plošinovou akční střílečku. S vaší postavičkou běháte pouze směrem dopředu. Za zády máte totiž světelný paprsek, při jehož zasažení hra končí. Musíte tak neustále běžet a střílet všechny nepřátele, kteří vám stojí v cestě. Vyhýbat se musíte třeba i kotoučové pile v zemi. Hru ovládáte pouze čtyřmi tlačítky. Dvě šipky, tlačítko A pro výstřel a tlačítko B pro skok. Nesmí chybět ani herní obchod, ve kterém si můžete kupovat zbraně a vylepšení. Dokupovat lze i nové postavičky.

photo (4) photo (5)

Bill Killem je opravdu povedenou akční plošinovkou. Retro grafika společně s retro hudbou vás okouzlí.

Aplikace: Bill Killem
Zaměření: hra – plošinová střílečka
Líbilo se: grafika, zpracování, hratelnost
Nelíbilo se:
Hodnocení: 5/5
Cena: Zdarma

Chtěli jste někdy rozmlátit vaší školu?

Trochu netypická hra Smash School poslouží velmi dobře na odreagování a to zejména ty, kteří jsou školou povinní. Hru si stáhnete z App Store zdarma.

Naštval vás učitel nebo profesor? Dostali jste špatnou známku? Zapněte si hru a rozmlaťte vzteky vaší lavici nebo třeba hned celou třídu. Smash School můžeme označit za simulátor demolice školního zařízení. Procházíte několika třídami a rozbíjíte vše, co vám stojí v cestě. Lavice, tabule, židle, police s knihami, to vše zničíte. Na celou demolice máte 1 minutu, během které toho musíte zničit co nejvíce a získat tak nejvyšší skóre. V herním obchodě si můžete koupit jinou postavu, různé vylepšení nebo třeba jiný nástroj na demolici.

photo (1) photo

Smash School má opravdu odreagovací účinek, díky kterému si můžete vylít zlost a vztek. Není tedy divu, že hratelnost je na vysoké úrovni.

Aplikace: Smash School
Zaměření: hra – demolice školy
Líbilo se: grafika, hratelnost
Nelíbilo se:
Hodnocení: 5/5
Cena: Zdarma