Šťastné a jablečné! Ježíšek vám u nás něco zanechal

Jsou Vánoce a protože jste byli celý rok hodní, máme pro vás hned několik opravdu krásných dárků.

Pod stromeček si tak můžete naložit to nejlepší, co máme – naše časopisy SuperApple Magazín také v elektronické podobě. Můžete si tak doplnit chybějící čísla ve své knihovně, nebo pokud jste si kupovali tištěnou verzi (velké díky vám!) získat k časopisům i jejich elektronické kopie.

Celý ročník 2013 si můžete jen dnes zakoupit za vánoční cenu 25 Kč za kus, starší čísla pak jsou úplně zdarma!

vanoce_2013

Jak časopisy za tuto cenu získat? Kliknutím na tento odkaz se přenesete přímo do archivu časopisu, kde po kliknutí na konkrétní číslo můžete toto zařadit do své knihovny (budete k tomu potřebovat bezplatnou registraci uživatelského účtu v systému Publero, pokud jej ještě nemáte). Časopis jednou zařazený do knihovny vám v ní již zůstane, i když akce skončí, nebojte se.

Poznámka: dárková nabídka platí pouze pro objednávky přímo přes webový portál, neuvidíte ji v obchodě dostupném přes iOS aplikaci. Časopis získaný přes webové rozhraní však ve svém iOS zařízení uvidíte ve své knihovně.

A protože se dárky dávají pod stromeček, bude tato vánoční nabídka platná pouze na Štědrý den, proto s pořízením rozhodně neváhejte.

Časopisy v elektronické podobě v systému Publero je možné číst jak na počítači, tak i na mobilním telefonu s iOS i na tabletu. Více se o iOS čtečce Publero dočtete v tomto našem dřívějším článku.

Tak tedy Šťastné a jablečné od celého našeho týmu!