Lego Builder Case: nejhravější obaly, jaké jsme kdy měli [Zkušenosti]

Také již máte dost všech těch tuctových a nudných pouzder pro jablečné tablety a telefony? V tom případě jste tu správně, protože v tomto testu vám ukážeme něco jiného. A pořádně hravého.

Pouzdra, které k testu zapůjčila společnost Belkin, jsou totiž vyrobena ve speciální sérii společně s hračkářskou společností Lego. Neznamená to však, že byste si své pouzdro museli nejdříve zcela sestavit sami, to v žádném případě. Dostanete jej totiž již hotové, na jeho zadní stěně najdete základní desku se známými lego výstupky.

[HTML1]

Pouzdra jsou k dispozici jak pro iPad mini, tak i pro iPhone 5 nebo iPod touch paté generace. Samozřejmě nejvíce zábavy si užijete s tím největším pouzdrem pro iPad mini.

belkin_lego_case_004 belkin_lego_case_005

K čemu využít takové množství Lego úchytů? Tak samozřejmě můžete nosit kryty jen tak samostatně bez dalších ozdob a i tak budou působit zajímavě. Můžete si také z plochých kostek postavit nějaký ozdobný symbol. Nebo je můžete použít jako podložku pro hraní a skládání ze svých lego kostek. Toto použití mají nejraději děti – v průběhu testu byl právě iPad nejžádanějším doplňkem k jejich Lego sbírce.

[HTML2]

Zastavme se ale u pouzdra jako takového. Je vyrobeno z plastu a iPad v něm drží velmi dobře, nemusíte se bát jakéhokoli uvolnění nebo vypadnutí, nic takového skutečně nehrozí. Tlačítka jsou dostupná díky vhodně tvarovaným otvorům, překryty nejsou ani reproduktory.

belkin_lego_case_007 belkin_lego_case_009

Součástí obalu pro iPad je i kryt displeje připomínající originální jablečný Smart Cover. Nejen kryje displej, ale díky magnetům i zapíná a vypíná displej. A samozřejmě slouží po zarolování jako stojánek ve dvou režimech polohování.

belkin_lego_case_015 belkin_lego_case_012

Lego Builder Case od Belkinu jsou zajímavá pouzdra, která si asi nenajdou místo na manažerském stole, naopak v rukou hračičky budou jako doma.

 Belkin Lego Builder Case

  • hravé pouzdro pro iPad mini, iPhone 5 nebo iPod touch 5G
  • líbilo se: možnost vlastního přizpůsobení, originální Lego pracovní deska
  • nelíbilo se: zabaví dospělé i děti na dlouhé hodiny
  • cena: 1 249 Kč (iPad mini), 749 Kč (iPhone 5), 649 Kč (iPod touch 5G)
  • zapůjčil: Belkin

Kompletní fotogalerie